Wnioskuję aby coś zrobić, aby ludzie nie oddawali wygranych.
Podgląd wydruku
Wnioskuję aby coś zrobić, aby ludzie nie oddawali wygranych.
https://mfo3.pl/r/b3a002cab
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hipokryzja, hipokryzją pogania.
przymusowe automatyczne skrypty, jeśli gracz nie gra "najlepiej, jak można" xD
Tak na poważnie jest to niemożliwy do rozwiązania problem, moim zdaniem nie ma sensu go poruszać nawet, bo banowanie za takie coś jest głupie. Ja np. jak dostanę eq słabe, tak, że wiem, że nie wygram (zakupy nie pomogły), to po prostu się ubieram dla beki i przegrywam :v
Od czego zależy ile się dostanie pkt. na kg ?
To dlaczego jak przegram dwie walki pod rząd to dostaję 2 punkty a jak wygram 1 i resztę przegram to tylko jeden punkt ?
Proszę jednak przy wyborze atrybutów u wojownika była opcja rękawice a nie "żaden" :d ponownie najpierw podszedłem do portalu i wybrałem "żaden" z nadzieją, że uda mi się wrócić do wyboru, a przydzielono mi rękawice.
No dobrze, skoro silny cos ciagle jest bez limitu, to niech i kula piorunow tez bedzie bez limitu. Lub okrutne opary.
Taki paradoks tej gry, że nigdy nie będzie równości miedzy wojem i magiem do momentu gdy ktoś tego dobrze nie rozplanuje.
Cytując naszego twórcę KG będą zmiany tylko nie wiadomo kiedy. O silny ciosie słyszałem podczas 1-4 edycji 1 cyklu oficjalnego KG teraz chyba mam 5 edycje 2 cyklu i tylko o tym się słyszy jak o każdej aktualizacji.
Ale popieram, że silny cios jest za mocy i powinien mieć limit.
Nie płaczcie magowie. Teraz jest w końcu po równo. Ze niby musicie leczyc mane? Ale za to mozecie uzywac 3 roznych atrow walce..
CZEMU UWAZACIE ZE JEST JAKAS PRZEWAGA WYSTARCZY UZYWAC MOZGU ZEBY WYGRAC, TAM JUZ NIE LICZY SIE EQ JAK W NORMALNYM PVP TYLKO MOZG !!!!1111 Silny cios nie jest za mocny i nie ma sensu go oslabiac a nie jest sens-ktos sobie poplacze ze za mocny a ta osoba nie umie zrobic kontry bo nie ma mozgu a niby jest dobra w normalnym pvp a to tylko sprawa eq ktore posiada. Jesli oslabicie ta zdolnosc z powodu jakis osob ktore nie mysla to nie wiem jaki woj bedzie chodzic na kg zeby je wygrac.
NIE POZDRAWIAM OSOB KTORE PLACZA O TEN SILNY CIOS GLOWNIE : WeLoveThisGame
NIE UZYWASZ, TO TWIERDZISZ ZE ZA MOCNE SUPER MYSLENIE.Cytat:
Ale popieram, że silny cios jest za mocy i powinien mieć limit.
Nie zmieniajcie nic z tym silnym ciosem bo wszystko da sie skontrowac wystarczy miec MOZG !1