Pewnie wraz z upkiem albo po nim.
Podgląd wydruku
Pewnie wraz z upkiem albo po nim.
Może.
1.Dlaczego właściwie wyłączono możliwość sprzedawania mfów, które nie są kupione za złotówki?
2.Dlaczego ten temat nie jest podklejony? To chyba najbardziej uczęszczany temat na forum.
1.
Mniej mf na targu => większa cena mf
Mniej mf na targu + większa cena mf = więcej osób pomaga grze.
Poza tym mf był zbyt dobrą walutą. Cena golda maleje, traci się gold w walkach, gold jest tylko na jednej postaci.
2. I tak jest zawsze na 1 stronie. Ten temat to chyba najlepsze co Mapy zrobił do tej pory dla gry.
W sumie admin powinien edytnąć podklejone tematy bo w niektórych nikt już od dawna nic nie pisze
np. https://forum.mfo3.pl/showthread.php...Ce%C5%84-z-gry
Wartość miksy życia 1 jest stała? Wartości itemków się zmieniają ale nie widziałem aby tej miksy się kiedyś zmieniła. https://mfo3.pl/view/i/1
W sumie była by to dobra waluta (nie wymagająca płacenia prowizji, nie traci się jej w walce, nikt nie widzi ile masz kasy, nie trzeba się martwić że miksów nam zabraknie do leczenia).
Może.
W skrócie: dla pieniędzy.Cytat:
1.Dlaczego właściwie wyłączono możliwość sprzedawania mfów, które nie są kupione za złotówki?
OK, odkleiłem temat benerita, przykleiłem ten. Może Bicek nie zje mnie za ingerencję w dział ;)Cytat:
2.Dlaczego ten temat nie jest podklejony? To chyba najbardziej uczęszczany temat na forum.
MFO 2 (tak, MFO2) zostało napisane (jak tak to w jakim języku) czy stworzone w programie do tego przystosowanym typu RPGMaker?
To samo z MFO3
mfo3.pl --> Autorzy --> Oprogramowanie
MFO i RPG Makera łączą jedynie grafiki. Stanowią one bazę, na podstawie której tworzone są tilesety i outfity używane w grze. Sama gra została stworzona w standardowych technologiach webowych (PHP, MySQL, HTML, CSS, JS).
Jak złapać złotą rybkę?
2760 złowionych i nic...
Na blaszkę/robala
Na blaszkę nie chwyta, najlepiej na Pędraka. Złowiłem ją jako 3931. rybę.
To nie wiem, nie oddałem nawet pędraków temu cyganowi za wędkę, ale zaświtało mi, że w zmianach tomi napisał o blaszce i robalu.