Jest na to jakiś cap?
Podgląd wydruku
40% bonusu, przy czym wliczany jest również bonus dmg za gwiazdkę czyli:
* - 1.2*x -> tutaj cap dla 250mp jakoś
** - 1.1*x -> 280mp
Czy ktoś zna statystyki rozdawane automatycznie na 60lv? Może być 65
Nie wiem, czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale jeżeli wcześniej rozdawałeś statystyki indywidualnie, to rozdanie na 60 lvl możesz mieć inne. Z raportów Nattata wynika bowiem, że przyrost szczęścia pomiędzy 60, a 65 lvl wynosi 5 punktów. Tymczasem podczas mojego awansu z 63 lvl na 64 lvl przypadkowo sobie dałem automatyczne rozdawanie statystyk i całe 10 punktów mi przydzieliło do statystyki szczęścia. Tak więc automatyczne rozdawanie statystyk chyba jest uzależnione od wcześniejszych rozdań indywidualnych.
Ile mag powinien miec mp na 50lv do pvp ?
Czy obecnie danie komuś ignora blokuje wysyłanie jego wiadomości:
a)każdej jego postaci na pisanie ze wszystkimi moimi postaciami
b)każdej jego postaci na pisanie z jedną moją postacią
c)każdej jego postaci na pisanie z jedną moją postacią i jednej jego postaci na pisanie ze wszystkimi moimi postaciami
?
w planowanych rzeczach pisze cos o rozbudowie druzyn ale mnie juz interesuje czy duzo sie zmieni bo narazie druzyna daje tylko tyle co nic i proponuje platne zakladanie druzyn .Te turnieje to tylko lv 65+ czy beda takie dla lv nizszych? bedzie wiecej miejsc(jesli nie to proponuje dodac do pakietu vip taka mozliwosc)?
Drużyny nie będą płatne, i pewnie nigdy nie zostaną rozbudowane.
Jaki jest limit złota w depozycie bez żadnego powiększania dla postaci 67 7 7 7 7 ?
Wybacz, nie wiedziałem że to pokazuje. a tu wszystko ładnie rozpisali.
Ps. Boli tylko że się 1 % traci jak się z potworkami padnie
Skąd prócz receptury można zdobyć Buty Myrmidońskie?
Z targu, nigdzie indziej
- - - - - - - - - -
Ew. handel poza targiem
Czy jeśli ja i ktoś zna mój kod bezpieczeństwa to gdy zmienie maila i hasło to będzie miał dostęp? i czy da sie zmienić login
Czy 39% uników na tego gustava wystarczy? Niestety z posiadanego uzbrojenie (tj. czarcie buty +3, krzyż zwycięzców +3 oraz 7 nabitych gemów uniku) wyciągam jedynie 39%.
Wydaję mi się że starczy,nawet być może 30 czy 35 by starczyło ale przy odpowiedniej ilości lucka, z tego co wiem
to u ciebie jest brak lucka a więc te 39-40% musi być 100%,nie schodź niżej.
W tym miejscu gdzie narysowałeś chmurkę powienieś mieć wysepkę, taką jaka jest w okolicach wodnego żółwia. Żeby ta wysepka spadła musisz poluzować jedną skałkę na wyspie tajemnic północ oznaczoną literą A na mapie zamieszczonej w solucji Devos (https://docs.google.com/document/d/1...w?pref=2&pli=1 s. 30)
Ostatni item ma nr 738 pył iluzji niespodzianka
- - - - - - - - - -
Załącznik 4902
Czy tak powinno być?
Czy w ustronnym zakątku, w miejscu gdzie wkłada się Amulet Czasu można złapać bardzo ciężką jagodę?
Chyba można, ale nie jestem do końca pewny
Jeszcze kilka pytań:
Co najlepiej nabić na łapanie i bicie Tonberry?
Co najlepiej nabić na łapanie i bicie Diabelskiego Pomiota?
Ech... Zrobiłem sobie resert statów specjalnie na tego gustava i obecnie włącznie z uzbrojeniem mam 2460 HP, 70 MP, 226 ataku, 211 obrony, 199 szybkości, 241 szczęścia i 39% uników. Nadal go jednak nie umiem pokonać, gdyż po wyczerpaniu się moich mikstur i użyciu przez niego krytycznej pomocy zostało mu 6800 HP (link do raportu: https://mfo3.pl/r/b2713c768 ). W związku z czym mam pytanie czy warto nabijać atrybut buławy do walki z nim? Mam wrażenie, że koralowymi rękawicami +1 go nie pokonam i chciałbym go spróbować bić buławą potępienia. Niestety buławę mam na -25% i nie wiem czy warto marnować całą enę i złoto na szybkie nabicie tego atrybutu.
Gdyby nie te zmiany, to raczej bym go pokonał koralowymi rękawicami. Wolnych 500 k nie miałem, ale za to 219 punktów energii posiadałem. Dzięki temu nabiłem sobie buławę do +20% wraz z uzbrojeniem i używając buławy potępienia pokonałem go za pierwszym razem (link: https://mfo3.pl/r/b33ed2ccd). Nawet mi trochę miksów leczniczych jeszcze zostało.
Przypomnijcie mi, którym z kolei bossem na arenie jest ten gustaw.
Mam takie 2 pytania.
Który lvl będzie max. w Nordii?
I jak informatorzy twierdzą, podobno ma być z Azaradem, ale nie są pewni. To prawda?