Cytat:
A wtedy z nimi chodziłem czy nie? Ja Ci tylko przedstawiam swoją perspektywę, co za problem na spokojnie porozmawiać. Przecież ja nikogo nie bronie i nie usprawiedliwiam
No tak, a ja ci mówię o tym kto to pierwszy zaproponował. Dlatego za każdym razem mówię "twoi koledzy", a nie "wy". Chociaż wydaje mi się że jeden z was (Ty/Dawid) był z nimi, mówiąc dokładnie o tych igrzyskach na których to proponowali.
Natomiast totalnie głupie jest pisanie z twojej strony "wy zaczęliście", przez X wiadomości, więc wy też to zrobiliście. Natomiast gdy ja mówię o tym że twoi koledzy wyszli jako pierwsi z tą propozycją "nie obchodzi mnie czy ktoś tak pisał w emocjach czy nie, ważne są czyny a nie pitu pitu.".:rolleyes:
Cytat:
Dlaczego zakładasz że mam złe intencje? Ja nie zakładam że jesteś tym złym, więc oczekuję tego samego z twojej strony. Mówiłem, chodziłem dopiero po 2/3 miesiącach czyli najwcześniej po 8 lub nawet 12 edycji, nie miałem wtedy z nimi żadnego kontaktu.
Co, przecież ja mówię o tym co było z pół roku temu i chodziłeś wtedy.
Cytat:
To że z nimi chodzę dlatego że ich skład się rozpadł nie musi oznaczać że jestem taki sam jak oni. Pamiętaj o tym co napisałeś wyżej ''Nie odpowiadam za inne osoby''.
Tak i powtórzę ponownie, z tego powodu za każdym razem mówię "twoi koledzy", a nie wy. Natomiast w okresie o którym mówię (czyli jak wyłapywanie stało się "modne") mówię wy, ponieważ też brałeś w tym udział wyłapując.
Cytat:
No właśnie inni się nie zgodzili, też się mogłeś nie godzić na tego typu zagrywki. Czemu zakładasz że mam złe intencje?
Powtórzę kolejny raz "twoi koledzy".
Cytat:
Jakbyśmy mieli więcej osób np. 2 składy nasze, wy i enek to byśmy się najwyżej bili między sobą, ja bym się na takie zagrywki nie zgodził, nie bez powodu byłem przeciwni tej zmianie, przecież nie po to by komuś psuć zabawę.
Przecież gdy byliście jako 2 składy i akurat u nas było mało osób, to postąpiliście tak samo jak my. O czym wielokrotnie wspominałem już w swoich wypowiedziach.
Cytat:
Skąd wiesz że jak nie chodziłem to wiedziałem co się dzieje? Przecież się wtedy tym eventem przestałem interesować. Dlaczego bez jakiegokolwiek powodu zakładasz że wiem co robiły osoby których nawet nie znałem bliżej, bo nic nas nie łączyło?
Ponieważ na tych Igrzyskach gdzie pierwszy raz to zaproponowali... wydaje mi się byłeś razem z nimi . Dlaczego bez jakiegokolwiek powodu? Może z takiego powodu że mówiłem ci o tym (nie tylko ja) wielokrotnie, więc nie mów że dowiedziałeś się o tym wczoraj. W każdym razie mogę potem poszukać w wiadomościach kiedy dokładnie takowa propozycja padł, ale raporty z tamtego okresu i tak wygasły.
Natomiast rozmawiałem o tym kiedyś z twoim bratem, specjalnie nawet szukałem raportów z tego dnia. Jestem przekonany że byłeś wtedy z Jumanjim i Skade w składzie.
Cytat:
Napisze Ci jak wygląda moja perspektywa i od razu jestem atakowany i wyzywany, nie uważasz że to nie właściwe podejście podczas dyskusji?
Poproszę o fragment w którym jesteś wyzywany i uważasz że jesteś atakowany. Mam nadzieję że to znajdziesz, w przeciwnym wypadku ta wiadomość wyglądałby na próbę manipulacji.
A jeśli ktoś tutaj jest atakowany to raczej ja, poprzez rzucanie kłamstw w moją stronę. Dodam tutaj że zarzucasz mi rzeczy które sam mówisz, mimo tego że ja akurat tego nie robię.
Cytat:
No tak, tak, tylko żeby to zostało odebrane jako zachęcenie osób do chodzenia na ten event, on od razu neguje to co mu proponujesz jakbyś chciał mu zaszkodzić, przez chwilę myślałem że wreszcie sobie wszystko wyjaśnimy poprzez przypadkowy offtop na forum i chyba się przeliczyłem :(
Skoro sam przyznałeś że zrobiłeś offtop, to dlaczego w innych wiadomościach czepiałeś się gdy robił to ktoś? Nie mówię tu o mnie, tylko o tym dlaczego czepiasz się innych... skoro sam wielokrotnie robisz to samo?
Cytat:
Trochę przykre że tak wygląda dyskusja z osobą która ma decydujący głos o zmianach w tej grze.
Trochę przykre że dyskusja z wami wygląda tak, że możesz wielokrotnie coś tłumaczyć i wyjaśniać. A wy udajecie że nic takiego nie było i dalej powtarzacie to samo.
Wielokrotnie pisałem i to nie tylko tutaj, że to twoi koledzy z teamu jako pierwsi wyszli z propozycja wyłapywania i co więcej pierwsi to zrobili (nie na nas). A ty za każdym razem mówisz o tym że to ja zacząłem wyłapywani... tak właśnie wygląda ta przykra dyskusja.
Cytat:
1. Wspomniałem o Igrzyskach, bo kiedyś był podobny temat jak "randomowe dołączanie, nie wiedząc do kogo wbijasz" pomyślałem, że mogłoby to być coś ciekawego, ale oczywiście każda propozycja jest odczytywana jako płacz. Osobny event = nie będziesz chciał iść, nie musisz.
2. A kto powiedział że będę chodzić na Igrzyska nawet jeśli zostaną tam wprowadzone jakiekolwiek zmiany?
3. Losowe dołączanie ma sens jeśli w kolejnej walce jest taka sama mechanika, aż do końca rozgrywki. Zdecydujesz o sabotach to zrobisz sabot, tu chodzi bardziej o eksperyment.
4. Losowe bójki, a event z 20 osobami gdzie system losuje i jest to jako propozycja nowego systemu rozgrywki to chyba coś innego.
Chcę tylko tutaj zaznaczyć problem w przypadku nieparzystej liczby osób, walka 3v4 i ktoś będzie poszkodowany przez system.