Zjedź strzalką w dół i enter będzie szybciej, zmienić kolejności się nie da
Podgląd wydruku
Zjedź strzalką w dół i enter będzie szybciej, zmienić kolejności się nie da
Da ktoś rade, jak najlepiej złowić złotą rybe ? :confused: (tak wiem, że trzeba wyłowić najpierw 1k ryb) :cool:
Co lepsze na gustawa odnośnie uników rózga potępienia czy mnicha jako uniki?
Jeśli chodzi o 65 lvl o ubrałbym na Twoim miejscu: czarcią rózgę(ze względu na ślepotę czy paraliż)/pajęczy hełm/pajęczą zbroje/czarcią zbroje/czarcie buty/krzyż zwycięzcy
miecz utrzymuj na 15% +
jeśli chodzi o gemy to zapełnij unikowymi żeby było 37-40 % uników
pamiętaj o zdolnościach refleks,pomyślność
Kto to Czeladnik Mariusz i czemu pojawił się w urkaden?
To zależy czy będziesz walczyć chociaż trochę pefałpe.
Nie chciało mi się liczyć więc jakieś 500+ (21 bossów, 30 kuestów i pare pożeraczy/pogromców). Do tego mikstury specjalne z mini, które możesz wykorzystać w PvP.
Czeladnik - jeden ze stopni kwalifikacji zawodowych, stwierdzający opanowanie przez ucznia, młodocianego pracownika zatrudnionego w celu nauki zawodu, umiejętności praktycznych oraz teoretycznych w zawodzie rzemieślniczym oraz potwierdzający je dowodem kwalifikacji zawodowych w formie zdanego egzaminu czeladniczego.
Tak jak mówi wujek gugle on przygotowuje się do testu. On też tak mówi.
Cytat:
Byc może jakaś rozbudowa Urkaden i Eliar sie szykuje.
Obczaję wszystkie okoliczne rubieże i zobaczę, czy są jeszcze jacyś inni praktykanci.
Jednak nic nie ma, popytałem się wszystkich NPC, a oni o jakimś Minotaurze gadali. Może to zaczątek questa z tymi rycerzami, z którymi nie da się gadać, bo są na murach Urkaden.
Po co oni to rozbudowują to ja nie wiem. Nie lepiej dodać nowe eq i minibossy na 65lv?
Mapy pod Nordie tworzy z tego co się orientuje Koridor i jest zrobionych ich już dość sporo, natomiast za Urkaden, Eliar to Mopek się bawi (takie są moje przypuszczenia).
Ktoś ogarnięty powie ile to mniej/więcej jest warte?
Sprawdził ktoś coś o co chodzi z tym czeladnikiem?
Miałbym pytanie, czy używanie przez wojownika jakichś dodatków zwiększających atak magiczny pozwali mu na zadawanie większych obrażeń podczas rzucania zaklęć?
Jako osoba oszczędzająca energię chciałbym podczas respienia wdowy nabijać sobie jednocześnie atrybut wiatru walcząc z pająkami. Biorąc pod uwagę, że w/w potwory atakują wyłącznie fizycznie jedyną możliwości nabijania w/w atrybutu podczas respienia wdowy jest zmodyfikowanie skryptu i używanie przeze mnie zaklęć wiatru. Niestety zadawane przeze mnie obrażenia wiatrem 2* są na tyle znikome, że praktycznie w ogóle nie nabijam atrybutu w ten sposób. W związku z czym zastanawiam w jaki sposób możnaby efektywnie nabijać atrybut wiatru w walkach z pająkami oraz innymi potworami, które nie atakują wiatrem.
^W ogóle dziwne macie informacje, ja robię wszystkie mapki...
Nie bardzo mam czym, albowiem szkoda mi energii, a złoto i żetony są mi potrzebne, celem zakupienia/ulepszenia jakiegoś porządnego eq na 65 lvl z koralowego oraz pajęczego setu.
Dodaje atrybut, ale to jest wielkość znikoma pomiędzy 0,005, a 0,01. W walce z leśnym gnomem, który atakował mnie dzisiaj wiatrem przyrost wyniósł aż 0,4521. Dlatego zastanawiam się nad tym jak osiągnąć taką wielkość w walce z pająkami. Stąd też moje zapytanie o dodatki zwiększające atak magiczne. Czy ich używanie zwiększyłoby przyrost wiatru podczas walk z pająkami?
Im wyższy masz atrybut wiatru, tym wolniej się go nabija.
No i każde użycie ataku o atrybucie wiatru zwiększa % przyrostu tego atrybutu, ale nie wiem jak ma się to do obrażeń, czy im więcej walniesz/dostaniesz tym większy przyrost, czy ma znaczenie tylko ilość ataków.
Jaka jest szansa na spotkanie pędraka w walce z 1x mroczny elf, 2x mroczny elf 3x mroczny elf?
Jak złowie złotą rybe, jakie to są 3 życzenia ?
Bardziej sie opłaca ją wypuścić, czy sprzedać kucharzowi ?
Czy dałoby się coś z tego zrobić? Połączyć na przykład, tak by z tych dwóch par rękawic...
... zrobić obrażenia 623 i 23 mp, zamiast normalnych 594dmg i 15mp, tak połączyć.