Czy muszę z kimś pogadać? Przeczytałem motkę i zacząłem kopać. Wykonałem 1000 kppań, następnie w każdej szczelinoe wykonałem 200 kopań, jednak nie mam mapy. Czy to po prostu niefart?
Podgląd wydruku
Czy muszę z kimś pogadać? Przeczytałem motkę i zacząłem kopać. Wykonałem 1000 kppań, następnie w każdej szczelinoe wykonałem 200 kopań, jednak nie mam mapy. Czy to po prostu niefart?
Niefart. I lepiej chyba po 100 w każdej robić ;p.
Bo kiedyś wystarczylo +10 reputów i mogłeś mieć, jeśli dobrze pamietam.
Pytanie odnośnie skryptów, robie skrypty, jestem magiem, mój mag co kilkadzieścia tur używa ataku fiz przy czym zabiera przeciwnikowi 30 hp, mam ustawioną losowość na 66,67% ognia 2, a o ataku nic w skrypcie nie mam, czy jeśli ustawie ogien 2 na 100% to nie będe bił fizycznym?
Atak fizyczny jest domyślnym poleceniem w skrypcie, który jest na samym końcu (czyli jest, ale go nie widać). Twoja postać bije fizykiem albo przez tą twoją ustawioną losowość, albo przez źle ustawione progi ładowania many.
Jeśli łowie ryby i nagle mam branie .. co sie stanie jak przeczekam i klikne ''jeszcze nie teraz'' ?
Przeciwnik jest wojownikiem = PrawdaCytat:
jesli chce ustawić że użyje osłonki a przeciwnik jest wojownikiem to mam napisać w skrypcie Przeciwnik jest wojownikiem = Przeciwnik jest wojownikiem?
z eliar do devos skoczyło z 50 na 65, więc obstawiam, że tutaj max będzie 80.
Można ustawić podczas łowienia ryb , wybrana przynęta była 1 ?
https://ifotos.pl/z/apwrwex
Na ss mam dwie przynęty , ale łowić chce tylko na blaszkach, dopiero potem na kulkach.Jak widać kulki są pierwsze i to troche irytujące co chwile klikać na blaszke , zamiast cały czas enter co by naprawde poprawiło wydajność łowienia ryb.Czy da się to zmienić ?
Zjedź strzalką w dół i enter będzie szybciej, zmienić kolejności się nie da
Da ktoś rade, jak najlepiej złowić złotą rybe ? :confused: (tak wiem, że trzeba wyłowić najpierw 1k ryb) :cool:
Co lepsze na gustawa odnośnie uników rózga potępienia czy mnicha jako uniki?
Jeśli chodzi o 65 lvl o ubrałbym na Twoim miejscu: czarcią rózgę(ze względu na ślepotę czy paraliż)/pajęczy hełm/pajęczą zbroje/czarcią zbroje/czarcie buty/krzyż zwycięzcy
miecz utrzymuj na 15% +
jeśli chodzi o gemy to zapełnij unikowymi żeby było 37-40 % uników
pamiętaj o zdolnościach refleks,pomyślność
Kto to Czeladnik Mariusz i czemu pojawił się w urkaden?
To zależy czy będziesz walczyć chociaż trochę pefałpe.
Nie chciało mi się liczyć więc jakieś 500+ (21 bossów, 30 kuestów i pare pożeraczy/pogromców). Do tego mikstury specjalne z mini, które możesz wykorzystać w PvP.
Czeladnik - jeden ze stopni kwalifikacji zawodowych, stwierdzający opanowanie przez ucznia, młodocianego pracownika zatrudnionego w celu nauki zawodu, umiejętności praktycznych oraz teoretycznych w zawodzie rzemieślniczym oraz potwierdzający je dowodem kwalifikacji zawodowych w formie zdanego egzaminu czeladniczego.
Tak jak mówi wujek gugle on przygotowuje się do testu. On też tak mówi.
Cytat:
Byc może jakaś rozbudowa Urkaden i Eliar sie szykuje.
Obczaję wszystkie okoliczne rubieże i zobaczę, czy są jeszcze jacyś inni praktykanci.
Jednak nic nie ma, popytałem się wszystkich NPC, a oni o jakimś Minotaurze gadali. Może to zaczątek questa z tymi rycerzami, z którymi nie da się gadać, bo są na murach Urkaden.
Po co oni to rozbudowują to ja nie wiem. Nie lepiej dodać nowe eq i minibossy na 65lv?
Mapy pod Nordie tworzy z tego co się orientuje Koridor i jest zrobionych ich już dość sporo, natomiast za Urkaden, Eliar to Mopek się bawi (takie są moje przypuszczenia).