20 muszli, perły idk
Podgląd wydruku
perły - 15 sztuk
Muszelek da się około 30 na dzień wyciągnąć. ( zbierając o 10 i 22 ;) a pereł zależy.
Zresztą i u pereł i u muszelek zależy, gdyż pojawiają się nieregularnie :(
Ile HP% trzeba mieć, żeby osiągnąć maksymalny bonus przy Gniewnym Ataku?
Zastanawia mnie gdzie znaleźć klucz do skrzyni nieopodal siedziby Rady Mędrców
- - - - - - - - - -
?
- - - - - - - - - -
W Eterni
W siedzibie rady mędrców obok książki
Gdzie znaleźć klucz do skrzynki w lochach urkaden 2?
https://docs.google.com/document/d/1...w?pref=2&pli=1
Poradnik Antka, Urkaden. Strona 3 i 4. Dodam, że wejście jest przy punkcie #5 na 4 stronie poradnika.
Czy jeżeli znajdzie się drugi Smoczy Emblemat to szaman wydobędzie z niego zdolność (tak jak zrobił z pierwszym) ?
@Luxferre
Tu chyba nie ma "maksymalnego bonusu", tym niższe HP tym większe obrażenia.
W sumie można odpowiedzieć że maksymalny bonus jest przy 1HP.
Maksymalny bonus wynosi 30%.
Z tym, że wtedy ta zdolność byłaby bezużyteczna... Poza tym 1HP może być też 100% maksymalnego HP (reset stat + Różdżka Antymagii), a maksymalny bonus jest liczony raczej na podstawie HP%, a nie jego ilości. Więc nie jest to wnioskowanie logiczne, tylko "na chłopski rozum".
20% i dla Gniewnego Pocisku też tyle samo.
Czy coś poza 25,50k, 25,50 żeton i srebrnym pyłem może wypaść z szkatułki necrona?
..Cytat:
Napisał mop
Co było przyczyną lagów, które wystąpiły około 5-10 minut temu?
Czy jest jeszcze coś takiego jak chat na forum?
Shoutbox? Jest, ale musisz mieć 100 postów i 30-dniowy staż na forum.
kiedy wejdą te zmiany depozytu ?
Pytanie:
Czy już na zawsze zostanie ten wspólny portfel na wszystkich postaciach, czy zostanie to zmienione?
Pewnie zostanie, jakby mieli wycofać, to po takiej fali krytyki by wycofali, chociaż też bym wolał, żeby tej aktualizacji w ogóle nie było
Nie mów za wszystkich, mi się akurat podoba.
Ile powinienem mieć speeda, by Anioł Nocy mnie nie dublował?
Ale po co chcesz mieć więcej szybkości, skoro on celowo ma jej aż tak dużo kosztem niskiego ataku w porównaniu do innych bossów.
300. A jak na przyspieszeniu to 450. A jak na jego przyspieszeniu i Twoim spowolnieniu to ~675. Powodzenia :)Cytat:
Ile powinienem mieć speeda, by Anioł Nocy mnie nie dublował?