Urkaden,
Lochy Urkaden p2
Komnata Minotaura
Przeklęta Jaskinia (p1)
Jezioro Lewitujących Skał
@Dół
Racja :]
Podgląd wydruku
Urkaden,
Lochy Urkaden p2
Komnata Minotaura
Przeklęta Jaskinia (p1)
Jezioro Lewitujących Skał
@Dół
Racja :]
p1*Cytat:
Przeklęta Jaskinia p2
Event zmierza ku końcowi, znaczy zostały 2 dni i 1,5h, i co stanie się z naszymi dyniami jeżeli nie uzbieramy 10 dyń np zostanie na 6dyn bez wymiany czy zostanie to jakoś zrekompensowane czy po prostu znikną?
Bo nie wiem czy opłaca się zaczynać zbierać kolejne 10 dyń
Za odpowiedz z góry dziękuje
Mashiro Kuna
dowiecie się w swoim czasie :D
tak zapewne powiedziałby Tomi, nie wykluczone ze zaraz tego tu nie napisze ;) więc w razie jakby moja odpowiedź nie była wystarczająco zadowalająca to możesz poczekać na Tomiego ;)
Skoro są gracze, którzy już to wiedzą to my także chcemy to wiedzieć. Jeżeli już wiemy, że nie damy rady uzbierać 10 dyń to nie ma sensu zaczynać.
pozdrawiam
pojedyncze dynie będzie można wymienić na mało wartościowe rzeczy lub kolekcjonować (po wyłonieniu zwycięzcy będzie dopuszczony handel dyniami)
Co daje mikstura skupienia?
Event z dyniami trwa do 6 listopada włącznie?
Czy do dzisiaj do 23:59?
Nagroda za ilość zebranych dyń dotyczy czasu po aktualizacji, czy od początku trwania?
Nie.Cytat:
czy po handlu pakiet 10 dyn bedzie mozna dalej wymienic tak jak podczas eventu na unikaty?
Od początku eventu do 6 listopada 23:59:59. Liczą się tylko wymienione dynie. W przypadku remisu w ilości wymienionych dyń, pod uwagę będą brane również niewymienione dynie, jednak zdobyte przed 6 listopada 23:59:59.Cytat:
Nagroda za ilość zebranych dyń dotyczy czasu po aktualizacji, czy od początku trwania?
Umiejętności z serio Cios:toporem,mieczem itd.
Czy jak użyję takiej umiejętności to uderzam z jakimś określonym % atrybutu czy tym, który mam nabity?
% który masz nabity.
Co daje kuracja?
Leczy negatywne statusy: Uśpienie, Zombie, Zatrucie, Ślepota, Klątwa (mogłem coś pomieszać)
Cytaty z działu dla testerów:Cytat:
Umiejętności z serio Cios:toporem,mieczem itd.
Czy jak użyję takiej umiejętności to uderzam z jakimś określonym % atrybutu czy tym, który mam nabity?
Cytat:
Napisał Tomi
Cytat:
Napisał Coni
Cytat:
Napisał Tomi
Atrybut magiczny - chodzi o ataki na 10 lv?
powyższe cytaty dotyczyły "skalny atak" itp.
"Cios miecza" itp. zmienia atrybut ataku na inny w całości, tzn. pod uwagę brany jest wyłącznie atrybut wymieniony w nazwie zdolności.
Czy nagrody za favicon i turniej mfo sponsorują użytkownicy czy admini?
Za turniej administracja.
mam problem z jedną z moich postać bo nią nie grałem od roku ale jak wchodzę to wszystko oki ale jak chce poruszać nią albo coś napisać to nic może ktoś mi pomóc z tym problemem
to jak pomoże ktoś
Zostałeś uwolniony.
dziękuje
mam pytanie? Czy można przesłać loty z jednej postaci na drugą
Jedynie poprzez zaufaną osobę.
AHA dzięki
Link do przedmiotu z bonusem otwiera mi się jako wersja podstawowa bez bonusu, za każdym razem bez wyjątku.
Zapewne pisano już coś o tym na forum ale nie chce mi się szukać ... więc co zrobić by "wygenerować" prawidło link?
Skopiuj adres nie z nazwy przedmiotu, ale z id, (takie numerki)
Możliwe, że klikasz nie na id przedmiotu tylko na nazwę przedmiotu. ID znajduje się w linii z podanym poziomem (w unikatach pod napisem: unikat).
Druga możliwość, że przedmiot jest zniszczony w 100% - będzie wyświetlać staty jak dla +0.
+ dla Was, tak, klikałem na nazwę przedmiotu, a nie na ID.
oco chodzi z tą energią ???
Energia pozwala na: Handel, bójki, zdobywanie doświadczenia i golda z potworków. 1 pkt odnawia się co 7 minut i 12 sekund.
Jak ją wykorzystasz nie zdobywasz doświadczenia za walki. Co jakiś czas ładuje się 12h 13h itd.
Energia głównie służy do zdobywania doświadczenia, wraz z każdą walką (z potworkiem, graczem, bądź bossem) traci się 1 punkt energii. Punkty energii znikają również przy pobocznych sprawach takich jak np handel (1 pkt energii)... Z początku gry ma się 100 pkt energii, za każdy wbity lvl(poziom) dostajemy dodatkowo 1 pkt energii, czyli np na 15 poziomie mamy 114 pkt energii. Każdy punkt energii odnawia się w ciągu 7 minut i 12 sekund. Jeżeli nie chcesz czekać, aż odnowią Ci się punkty, zawsze możesz doładować jej poprzez płatność prawdziwymi pieniędzmi.
Mam pytanie. Czy można ubić kilka razy zwykłego bossa takie jak np. Ptaszysko bądź Niebieska Galareta ?
Na jednej postaci możesz ubić tylko 1 bossa. Możesz je tłuc innymi postaciami ( nie kontami )
Boss - 1 raz
Mini Boss - niektóre raz dziennie, a niektóre np. po zabiciu określonej ilości potworów.