Cytat:
1screen- lol chlopie czemu nie pokazałeśco było wyżej nad tą wypowiedzią śmieszny jesteś jak można ukraś przedmioty włanczając handel przez " html kopiuj wklej " LOL co to :P ty się lepiej przyznaj że masz multi albo okropnie kłamiesz i oszukujesz ludzi.
2 screen-Noob (zapis w leet speak: n00b) – określenie stosowane w slangu użytkowników komputera i internetu oraz graczy komputerowych (szczególnie gier wieloosobowych). Oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne lub zachowującą się w sposób niewłaściwy w rozumieniu społeczności internautów lub graczy komputerowych. żółó wikipedia więc mam prawo tak do ciebie powiedzieć :P okraś kogos włanczając tylko handel nie wyczymam ze śmiechu nie wiem czy mam płakać czy się śmiacz . <HAHA >?? :P
down
kłamiesz ze masz coś czego nie masz i mi tylko głowe zawracasz
ps czemu o tych screenach piszesz w dziale oszuści jak tam nie ma nic z oszustwa no chyba że ty
Powiem ci tylko tyle że przez takich bluzgów jak ty old mf podupadło i mfo 2 też zaczyna ... teraz tylko się boję o mf3 ... no ale powodzenia jeśli ktokolwiek myśli że jak jest 24 k ludzi zarejestrowanych to każdy jest oline przynajmniej raz na tydzień , to się myli , większość to multi dzięki czemu mfo jeszcze nie upadło .. przykład najlepszy serwer mfo 2 - 3 św ! a 1 i 2 św to tylko garstka ludzi i naciągaczy ze doświadczeniem 5-4 letnim