Cytat:
Skoro to jest offtop to proszę Ciebie nie ciągnij tematu. Nie będę się wypowiadał o igrzyskach
To dobrze że tego nie zrobiłeś xD.
Cytat:
bo ty powiesz tylko część prawy wygodną dla Ciebie i resztę pominiesz, albo przedstawisz to w zupełnie inny sposób niż miało miejsce w rzeczywistości (czyli skłamiesz)
Przecież przez cały czas ty to robisz... więc co ty gadasz?:rolleyes:
Cytat:
Dostałeś dwa wyłapania/saboty od mordreda
I taki jest sens rozmów z wami. Wyłapany byłem 4 razy, powiesz że dwa. Powiesz że jest nas 16 na każdych IS, kiedy nas nawet łącznie tylu nie ma. A ty coś mówisz o tym że ktoś nie mówi prawdy?:rolleyes:
Cytat:
, a ty to przedstawiłeś w takim tonie jakbyśmy my tak grali
Napisałem że to wasza grupa pierwsza wymyśliła sobie wyłapywanie innych, co jest prawdą.
Cytat:
jakoś sobie nie przypominam żebym z Skade Jumanji i Dawidem jak padaliśmy po tych zmianach z wami (bo nikt więcej na to nie chodził) na klątwe umarlaka to jakoś na was nie nasyłaliśmy ludzi którzy mieli by jako jedyne zadanie popsuć wam zabwę.
Ja jakoś pamiętam jak Jumanji o wypływanie:rolleyes:. Swoją drogą dziwne, byłem pewien że jeszcze chodziła grupa od Enka, a nie tylko nasze 2.:rolleyes:
Cytat:
Ktoś tu był zbyt pazerny na wygrane z igrzysk bo rozkład winów 50/50 z lekkim odskokiem na waszą korzyść to było dla was za mało i musicie wygrywać każde, za wszelką cenę, nawet kosztem zepsucia zabawy wszystkim innym.
To prawda, ktoś był zbyt pazerny. Dlatego to WASZA grupa zaproponowała wyłapywanie jako pierwsza, nawet kosztem zepsucia zabawy innym.
Cytat:
Jeżeli już próbujesz manipulować to chociaż nie w grze gdzie są raporty, proszę Cię... to naprawdę można łatwo zweryfikować, wystarczy tylko chcieć.
To prawda, powinieneś się następnym 5 razy dobrze zastanowić zanim ponownie spróbujesz manipulować. A tutaj pierwszy przykład, dwie(4) walki w których zostałem wyłapany przez Mordreda, oczywiście jeszcze można doliczyć inne osoby które mnie łapały.
Załącznik 18134
Cytat:
Sam nazywasz na czacie wyłapywanie sabotami a potem piszesz na forum jakie saboty.
Aż się musiałem chwilę zastanowić czy nie rozmawiam z botem. jeśli był ktoś kto nazywał wyłapywanie sabotami, to prawdopodobnie byłeś to ty lub twoi koledzy. Więc nie wciskaj tu kitu, wypadałoby żebyś przeprosił.
Cytat:
I jeszcze jedno nie pisz że w Devos chodziło najwięcej osób, bo to nie prawda, najwięcej chodziło w momencie ich otwarcia (eliar) saboty, sprawiły dość spory odpływ graczy.
No tak, faktycznie w momencie wyjścia chodziło najwięcej osób. Bez grupowania i z akceptacją pomocy(chyba?), czyli podobnie do tego co jest teraz.
Cytat:
Nie porównuj swojej ekipy do senseia w Devos, powstanie obu ekip miało różne przyczyny:
A no tak sorka, przecież ekipa Senseia w Devos była stworzona żeby wygrywać, nie wiem jak mogłem to porównywać. Niesamowity jesteś, zapomniałem że u was przestrzega się moralności Kalego.
Cytat:
sensei zrobił ekipę by nie można było mu zepsuć zabawy i pamiętam że coś takiego jak sabot był niedopuszczalny, nawet wbicie przez przypadek do przeciwnik oznaczało, że masz grać normalnie
Patrz a ja pamiętam walkę gdzie walczyłem na Senseia, wbił do niego na sabota jakiś typ którego nie znam. Cała walkę narzekał mi na pw mówiąc że to moja wina, a po wszystkim napisał na prezce o tym że nasyłam saboty. Przypomnę jeszcze raz typ którego nie znam i z nim nie pisałem. Gdy innym razem do mnie na sabota wbił jego kolega, to on umył ręce mówiąc że to nie jego sprawa i mam mu dać spokój. Chyba też powinienem wtedy obwiniać go całą walkę i dodać na prezke że nasyła saboty?
Wracając do tematu, tak się składa że przez jakiś chodziłem z waszą grupą (chyba nawet pod koniec Devos). Nikt nie zabronił mi, ani osobą z którymi przyszedłem sabotować:rolleyes:.
Cytat:
za sabotowanie nawet z korzyścią dla nas można było wylecieć, nikt nie grał tak by wygrać za wszelką cenę, liczyła się frajda z walk, zaraz znowu ktoś mi napisze że nie prawda itp.
Po wydania Nordii też się liczyła wspólna frajda i zabawa z resztą sojuszu co?:rolleyes: Cytując pewną ważną osobę z waszego sojuszu "Nie mam ochoty na rozmowę z podludźmi którzy nie potrafią zrobić profilu na TvT" :).
Cytat:
*Twoja ekipa powstała po to by wygrywać jak najmniejszym kosztem (przewaga liczebna zawsze po waszej stronie) wszelkie zagrywki typu 2v1, 4v3 itp. ma być łatwo, ma być pewnie.
Ale ty jesteś... głupoty gadasz :).
Cytat:
Więc proszę nie mów, że gralibyśmy tak samo jak Ty, bo nie graliśmy i nie chcieliśmy grać. Nie bez powodu woleliśmy odpuścić sobie ten event jak prawie wszyscy gracze tej gry, ale dalej mówcie że to są najlepsze igrzyska
No tak przecież jak gracze odpuszczali przez ciągle wygrywanie 2 ekip było ok, w końcu jedna z nich to wasi koledzy.:rolleyes:
Cytat:
Mam nadzieję, że raz na zawsze zakończę temat igrzysk, nie mam ochoty na taką formę dyskusji jaka jest wyżej (tym bardziej na cytowanie wycinków, a nie pełnych zdań by formułować tezy pod siebie)
Odniosłem się do większości waszych wypowiedzi dotyczących IS, patrząc na to że było to z kilku postów i poruszały różne kwestie, to ciężko odpowiedzieć w 1 wiadomości. Więc może przestań wymyślać jakieś farmazony, dlatego że nie masz racji.
Ale masz racje, dyskusje dotycząca Igrzysk tutaj powinniśmy zakończyć W końcu dyskusja z wami nie ma żadnego sensu i wielokrotnie to udowadnialiście.
Cytat:
Nowi ludzie się od tego odbili ponieważ razem z mopem robiliście upek i wieszieliscie co brać by mieć najmocniejszy skład i nikt z wami nie miał szans, więc to nie wina grupowania
No tak, to nie wina grupowania. Przecież takie osoby po prostu mogły walczyć optymalnym składem, z którym innym ciężko było rywalizować.
Cytat:
osoby robiące eq i testujące walki nie powinny od razu wchodzić na takie eventy z prostego powodu - żeby nie zdradzać na dzień dobry co jest najlepsze. Nie zabraniam wam chodzić ale powinniście trochę odczekać aż ludzie oswoją się z masą nowych zdolności i uzbrojenia.
Igrzyska wróciły po kilku miesiącach po upku, każdy gracz miał czas aby zapoznać się z eq i powalczyć TvT w bójkach. Czyli wracamy do "testerzy nie powinni mieć takich samych praw jak gracze?