Gra dezaktywuje walki jak trwaja za dlugo.
np. kiedys bijąc się ogrzą maczugą zabijało się, a potem leczyło. Co sprawiało, że ożywałeś. Więc idziesz na królika - skrypt na bicie tylko siebie
Podgląd wydruku
Gra dezaktywuje walki jak trwaja za dlugo.
np. kiedys bijąc się ogrzą maczugą zabijało się, a potem leczyło. Co sprawiało, że ożywałeś. Więc idziesz na królika - skrypt na bicie tylko siebie
Czy umiejętność pasywna Sztyletu Kapłana (zabiera 1/3 hp) zadziała na Kalvadora? Jest info, że nie działa na bossy, ale podobnie jest z "Podwójnym Dranażem", który jednak na niego działa, dlatego Was o to pytam ;>
Nie działa.
Zdolnosc "Gniewny Atak" moze chybic?
Tak.
Kiedy następny turniej? Przydalby sie taki noworoczny
byl w 2015/16 turnej 19/24/25lvl ? ? jest szansa zeby taki byl ?
Czy w takim uzbrojeniu:
Koralowa różdżka +7/jaszczurza +7,
Pajęczy hełm +3 (31 def)/czarci hełm +6
Pajęcza zbroja +6
Pajęcze buty +7/czarcie +6
Astralny pierścień +8
Dam radę pokonać jednookiego berserkera? A może macie jakieś wskazówki na niego? Jeśli tak, to bardzo prosiłbym o podanie mi ich
https://mfo3.pl/r/b2638e485 <- przykładowy raport, ale tutaj biłem w pajęczym wisiorku +1 xd
Dlaczego szkatułka necrona ma rangę unikat zamiast kolekcjonerski? :D
https://mfo3.pl/r/bee226d12
Jak przygotować się na takie coś?
Z braku pomysłu ubrałem super mocny totem nietykalności, ale wyszło jak wyszło.
Aha i odpowiedź typu "ubierz milion mdefa" mnie nie satysfakcjonuje.
Coś z auto osłonką magiczną. Skoro ma tyle ataku na pewno czegoś brakuje. I może zamiast chybiającym spowolnieniem normalnie lej? :)
Ja mam inne pytanie, skoro ma się nietykalność, to dlaczego medytacja i wypad dają statusy? Tak ma być?
- - - - - - - - - -
Ja biłem w +3 i rózga pośpiechu+7 (polecam, ze względu na odpo od spowolnienia). W sumie sporo zależy od stat, nie liczy się tylko eq, aczkolwiek dobry sporo daje ;)
Kiedyś działał, ale to zdolność lecząca, więc poprawili.
Wypad i Medytacja nie leczą w żaden sposób.
Opis statusu Nietykalność:
Cytat:
Postać nie może być trafiona żadnymi atakami oraz przedmiotami (również leczącymi).
Ale wypisujesz głupoty. Karty wypadają z każdego potwora, a szkatułka tylko z Necrona i jest do użycia, a nie do szpanu w widgecie.
Od czego zależy moc "piekielnego wyziewu" ?
Dlaczego po skamienieniu znika dubel? Wyświetla mi się dubel w kolejce, ale zaraz przed dostaję status skamienienie i po zmiękczeniu dubla już nie ma. Może ktoś wyjaśnić dlaczego? :P
Prawdopodobnie odswieża się dopiero jak gracz wróci do gry (czyli zdjęciu statusu).
Dzięki
czy w mfo4 bedzie lepsza grafika w sensie ze wieksze postacie itd. ?
Nie będzie mfo4.
Jeżeli wojownik ma taki sam luck co przeciwnik. To ile średnio % będzie ciosów krytycznych?
Skoro niepotwierdzone, to po co to piszesz?
Tylko pajęcza buława ma powiększona szansę z 0% na 5% zmiany zwykłego ciosu na krytyczny, inne w ogole nie mają.
Rekawice wilczej potegi np. tez zwiekszaja szanse na krytyk (skrot). Cos mi swita, ze ktoras bron ma lekko obnizona szanse na krytyk, ale tego juz nie potwierdze. Ale pytanie dotyczylo chyba ogolnej szansy, bez eq.
Sprawdzilem, wdg musaraja jest to 10% przy celnym ataku, czyli dobrze pamietalem.