Wtedy to już nie wiem jak naprawić. Ja szukałem najkorzystniejszej opcji na potrzeby poradnika.
Podgląd wydruku
Wtedy to już nie wiem jak naprawić. Ja szukałem najkorzystniejszej opcji na potrzeby poradnika.
Ok, sprawdziłem 100k maksymalnie. Chamsko trochę, no ale cóż... w każdym razie dzięki :)
Do żetonów za ligę wymaga się minumum "5 walk rankingowych z różnymi graczami".
Czyli może być to 5 walk z 2 różnymi przeciwnikami czy musi być 5 różnych przeciwników?
5 różnych graczy (nawet nie postaci)
Dzięki, bo to trochę tak mało jasno napisane.
Jaka jest szerokość i wysokość okienka w prezentacji?
Max szerokość, żeby się suwaki nie robiły to 486.
A wysokość?
Czy kości, które można było zdobyć bijąc kościotrupy mają szanse zyskać status przedmiotu kolekcjonerskiego, tak jak to jest z dyniami?
Jeśli nie, to czy będzie można je jeszcze wykorzystać, choćby w przyszłym roku podczas eventu Halloween 2016?
Prawdopodobnie będzie je można wykorzystać za rok.
Czy jeżeli teraz nakupię drop +100% i exp +200% to będę mógł je użyć w dowolnej chwili? Na przedmiotach nie ma żadnych informacji, więc wydaje mi się, że tak, ale wole się upewnić.
Ile potrzeba szczęścia i szybkości, żeby mieć 2 pierwsze tury w walce z 3 x Nieumarły?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...eszeniem-Devos
Chyba nie wyszło usunięcie. Z tego co pamiętam z legalnego tematu działa przy każdej ilości potworów.
To kto zaczyna nie zależy od szczęścia tylko jest losowe. Jeśli chcesz zawsze "zaczynać" musisz zainwestować w coś z nietykalnością w autostatusie.
116-121
Czy zdolność "Precyzja" ma wpływ na zdolność "Krytyczny cios"? Prawdę mówiąc w walce tego nie czuje, dlatego pytam Was dla pewności =].
Odnośnie tej daty ważności przedmiotów - to odnosi się to tylko do prezentów (tych od graczy) czy również do pyłków (zarówno tych za golda jak i MF)? Bo nie wiem czy jest sens kupowania ich "na pamiątkę" jeżeli miałyby mi zniknąć.
I tu nasuwa się drugie pytanie - co z tymi pyłkami które już są w plecaku?
Tomi pisał, ze pyłki znikną - wszystkie. Będzie można je BYĆ MOŻE niedługo odsprzedać drożej niż w sklepie.
czyli jak nie sprzedam lub nie wykorzystam pyłków to je stracę?
mi chodzi o drugą część jego zdania, żeby bardziej ją rozwinął, albo ktoś potwierdził lub nie, bo nie wiem czy mam sprzedawać czy trzymać.
Jesli mam przedmiot +3 np. zolwi pancerz 7pkt w obrone magiczna i przetapiam go przedmiotem +4 to moge dostac taki pancerz +6, kotry bedzie mial wiecej niz 21 deffa magicznego czy te 21 to juz jest maksymalny poziom statystyki??
Chciałbym wiedzieć czy Bonus Drop 100% działa na Yetiego bo to boss eventowy. Działa?
Działa, systemowo jest on traktowany jak mini. Co zresztą można wywnioskować po osiągnięciach.
Co ile się respi yeti?
Czy doczekam się zdjęcia blokady na Yetiego, która została założona całkowicie BEZPRAWNIE? Elita istnieje, oto dówod:
Załącznik 4018
EDIT: Tomi poddał się w końcu i po 2h odblokował mi wejście. And the winner is... DEWASTATOR Leon Full!
Też kupię mf'y z takiej okazji
Widać że administracja dba o dobro graczy!!!
Odpowiedź masz napisaną: wkrótce.
Tomi wygrał :D.
Ile trzeba miec szczescia, by moc dac w speed 140+??
Zawsze stosunek między maksymalną, a minimalną statą wynosi 4:1.
nie, mam hitera wiec wszystko musi byc 4x mniejsze od ataku oprocz hp i mp oczywiscie