teoretycznie chyba 80% z średniej ceny sprzedaży MFów (licytacje, kup teraz się nie liczą), ale jakiś czas temu administracja przyznała, że są pewne dodatkowe ograniczniki.
PodglÄ…d wydruku
Załącznik 3933
Gram w MFO2 czy MFO3?
Nic se nie przelał ja też, z resztą nie gramy ;)
Jaką przewagą? Każdy ma taką samą szansę - Antek jak zwykle płaczek.
Przecież dostał,ja też - bezterminowego.
To co? Samo siÄ™ usunie za 30 dni od dostania bana permamentego.
czy niebieskie krysztaly sluza tylko do wymiany na zetki, czy jeszcze na cos?
Czy +4 do +8 lecą teraz za skorupy, pióra, ze skrzynek, za muszelki, łowienie, kopanie, od wszystkich postaci fabularnych, których dostaje się eq, np. strażnik wyspy? Jak o czymś zapomniałem, to dopiszcie :P
Sprawdziłem tylko muszelki, jest do +3. Ale ustala się indywidualnie dla każdego itemka, więc może być różnie.
edit
Zamówienia też do +3.
z newsa:
także tylko to co wymienione. Celowo.Cytat:
Z bossów, mini-bossów i potworów unikatowych może teraz wypaść ekwipunek o bonusie aż do +8.
Witam, mam pytanko. Przed chwila stoczylem 2 walki w krotkim odstepie czasowym:
1) https://mfo3.pl/r/b0c6742ff, wygrana gdzie otrzymalem - Złoto: 131
2) https://mfo3.pl/r/b576aa410, przegrana gdzie stracilem - Złoto: 5847
Pytanie. Czy stawka golda nie jest przypadkiem jednakowa zarowono w przy wygranej, jak i przegranej?
może pumpel akurat tylko tyle miał przy sobie?
No dobra to skoro tyle ma, to z jakiej racji ja mam tracic wiecej? Myslalem, ze gramy o jednakowo kwote i skoro on ma tyle, to i ja tyle strace
o parę golda płaczecie? xd
Prawie 6 tysi, to dużo.
Rumplestiltskin daj te 6k jak to tylko parÄ™ golda dla Ciebie :D
Jak odłoże o 12 01 artefakt dzis to jutro musze o tej same polozyc?(do bogini)
Musisz po prostu raz odłożyć dziennie (dzis - czwartek - piątek - sobota - niedziela itp).
Jeżeli odlozysz o 12:01, to ona się zrespi o 12:00 jutro. Jeżeli tę jutrzejszą zbijesz, to masz czas do 24:00 zeby zaliczyło Ci dzień. Jeżeli nie uda Ci się i dasz po północy, to bogini nie stracisz, ale minie jeden dzień w odkładaniu. Dokładniej pisał o tym Tomi:
aha thx
Jaki był wzór na czas po jakim się samo usuwa konto ?
Mam problem! Chcialem podarowac komus prezent, lecz niestety popelnilem literowke. Jestem na etapie "Czy chcesz dolaczyc wiadomosc", wiec jeszcze kasa nie poszla, help xd
Uff Bogu Dzieki
Amen. Mam nadzieje, że ten prezent dla mnie, bo inaczej Cię złapie na smoku mroku !
Czy to znaczy, że jak mam jakiś przedmiot kolekcjonerski z datą ważności i przedmiot straci swą ważność to mi znika z plecaka?Cytat:
Prosimy o zwrócenie uwagi na terminy ważności przedmiotów w opisach, gdyż od nowego roku będą one bardziej restrykcyjnie przestrzegane, a przeterminowane przedmioty będą znikały.
No, z tym bym się kłócił :)
https://mfo3.pl/view/i/500
Jak będzie tworzona lista takich przedmiotów to raczej gracze zostaną powiadomieni, żeby kolekcjonerzy nie ucierpieli, głównie mam na myśli tych od pyłków.
Imo każdy przedmiot eventowy, który ma status kolekcjonerski, powinien miec taka zaleznosc - użyj do X daty, by uzyskac efekt, badz zachomikuj, ale juz przy uzyciu bedzie znikał :).
mając 50lvl postaci mam szansę na otrzymanie gemu lv2 z upominku świątecznego?
i czy z upominków dropi eq?
Pytanko na szybko - za ile maksymalnie mogę u kowala sprzedać w smocze emblematy?
Jeśli na samym początku wpiszesz 200000 to będziesz miał od razu opcję wyboru zwojów (korzystniesza od kasy) lub sprzedania za 199999. Działa to tylko wtedy, kiedy nic wcześniej nie wpisywałeś.