Pewnie z 230Cytat:
Ile mam mieć defa żeby mi nie bili po 1800 pewnym ciosem na iś?
Podgląd wydruku
Pewnie z 230Cytat:
Ile mam mieć defa żeby mi nie bili po 1800 pewnym ciosem na iś?
ale 1700 to nie 1800 :D ciekawe, czy jest prowadzony jakiś ranking, kto najwięcej w historii mfo3 wj..ał w nią hajsu :D
https://mfo3.pl/r/b88fb586e
208 defa miałem w tej walce. To chyba zależy od przeciwnika, może się trafić jakiś szaleniec z 350 ataku, to wtedy wiadomo dostaniesz więcej.
szkoda, że nie ma szczegółowo ile dokładnie $$$
W cudzy portfel się nie zagląda.
ciekawość rzecz ludzka :P
Lol. Wiedzieliście, że na nie niewidocznych potworkach w Upiornym Zagajniku można łapać dyniogłowych? :eek:
oO działa, a ja za nimi latałam -_-
Ale czy wtedy mozna "przywolac" Herszt??
Tak. Pojawia się koło Vincenta.
Czy z 2x szkielet jest możliwosc wydropienia 2x kosc?
Można odbić odbiciem obrażenia zadane kamieniem? I czy suma obron liczy się z ewentualnymi osłonkami czy tylko bazowe obrony?
Tak.
Tak i z osłonami.
- - - - - - - - - -
Swoją drogą, dlaczego nie da sie odbić odbicia? :D
I czy odbicie dziala np. po otrzymanej zdolnosci czysty cios lub krytyczny cios? :)
To na pewno nie jest suma obron, tylko jakiś wzór. I bardziej się opłaca mieć po 150 defów, żeby odbicie lepiej zadziałało, niż np. 100 defa i 200 defa magicznego. (Mówię o takich samych otrzymanych obrażeniach.)
Tak, działa, bo te zdolności biją fizycznie.
Bo to nie są obrażenia fizyczne.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post196513Cytat:
To na pewno nie jest suma obron, tylko jakiś wzór. I bardziej się opłaca mieć po 150 defów, żeby odbicie lepiej zadziałało, niż np. 100 defa i 200 defa magicznego. (Mówię o takich samych otrzymanych obrażeniach.)
Szukaj odbicia.
Liczą się obrony / defy w momencie odbijania, nie w momencie zadawania hita. Osłonki i inne modyfikatory obron mają wpływ
Tak na logikę, to odbija się to samo, no ale dobra. Nagle czarodziejskim sposobem zamieniasz obrażenia... Jak odbijasz piłkę tenisową, to nie robi ci sie z niej nagle piłka lekarska czy co innego :D
jak zmienic avatar
Czym jest 'mroczna energia', którą emanuje hełm necrani?
Opisem przedmiotu.
Z czego można takiego wariata dostać?
eq na zamówienie u Tadka w Eternii bądź nagroda za ukończenie questu 'czas na kąpiel'
i w sumie bodajże drop z łowcy dusz
Gdy chce wejsc do Ciemnej Nory w Jaskini Gothar to wyskakuje mi napis: https://scr.hu/94pi/rjbkb
Co mam zrobic, aby tam wejsc?? :)
do mardufa po eliksir
1) Gdy jestem magiem i dam sobie oslonke, to czy duchy gothar moga dac mi norme, czy tylko przy oslonce magicznej, reg lub miksie skupienia??
2) Jesli nie, czy to samo bedzie sie dzialo z miksem mobilki?? :D
3) Ile razy duchy moga uzyc normy?
6 razy - każdy po 2
- - - - - - - - - -
Czy w momencie kiedy kupiłem los na loterie (35MF) z Hallowen to gdy otworzyłem, odrazu powinno się pokazać czy wygrałem 300MF? Czy tylko Eq?
Bo dostałem tylko koralowy Pierscien +2 i nie wiem czy to będzie kiedyś tam wylosowane kto "wygrał" a przegrał?
Losowanie następowało w trakcie użycia przedmiotu, więc nagrodą jest wylosowany przedmiot.
Dzięki.
Jakim cudem chowaniec nie dusi się pod wodą?