Kiedy wejdzie karanie sabotażystów na igrzyskach? :D
Bo nawet "super moderatorzy" się w to bawią.
Podgląd wydruku
Kiedy wejdzie karanie sabotażystów na igrzyskach? :D
Bo nawet "super moderatorzy" się w to bawią.
Jakie buty szczurolaka lepiej wykuc:
1) Czyste w deff i speed
2) Czyste w deff i uniki
3) Czyste w speed i uniki
Prosze patrzac pod kontem pvp a nie tvt.
Za wszelkie rady i pomoc bardzo dziekuje ;)
dlaczego dostałem tylko 384 żetonów za awans do diamentowej ligi na auto ?
teraz zmienili na jeszcze gorzej xD dostajesz poziom x10 :d
też żeś pomógł poziom x10 to bym dostal 480 żetonów...
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post215837
+Cytat:
-Bonus tygodniowy i za awans do wyższej ligi będzie zmniejszany o 2% za każdy poziom poniżej 50. (np. 20 poziom = 40% normalnej stawki, 30 poziom = 60%, 40 poziom = 80%)
Cytat:
-Bonus za walki auto będzie wynosił 80% bonusu za walki manualne.
uniki oraz to, czego masz mniej w bazie (z zasady defa ma się mniej, czyli najlepsza para to def+uniki)
Co? Nie, uniki najlepiej speedem i atakiem.Cytat:
Pod pvp to def i speed, albo speed i uniki, zależy jak masz. Jak masz coś jeszcze w uniki, to opcja druga. Ogólnie uniki zbiera się kosztem defów, bo tak najopłacalniej
Oczywiście z rozsądkiem, bo nie można stracić za dużo speeda, ale wtedy atak się zbija jak się da.
No tak atakiem, ale te buty nie dają ataku. Z resztą uniki + speed wychodzą chyba lepiej niż uniki + def, zwłaszcza na niskich poziomach, gdzie nawet niewielka przewaga speeda jest pożądana. Czy nie? Ja i tak zawsze grałem bez uników, bo im nie ufam :P ale z tego co widziałem raczej wszyscy (poza Tobą Mop) grający pod uniki, raczej zasysają defy, kwestia lucka itd.
Jakim cudem Zuzia Zet w 4 dni wbila 65 lvl ?
Tysiące wywalonych mfów.
https://mfo3.pl/r/bbd8b8cf6
według mnie to jakiś admin albo coś normalny gracz nie ma anihilatorów przecież ;d
Dlaczego komentarze na wiki muszą być akceptowane przez modów?
czy w zapomnianej swiatyni s2 planowany jest tam jakis mini ?
Nie.
pasowalby tam :d drop anielskie eq nazwa jakis aniolek 100 zablakanych aniolow = jego resp
Do respienia minibossa nie mogą posłużyć potwory craftingowe. Nigdzie nie masz takiej sytuacji i tak musi zostać, żeby był balans. I tak na anielskich piórkach można pieknie zarobić i biorąc pod uwagę opłacalność gry to się ekspi od 13 do 15/16 na wilkach potem anioły pojedyncze, a od 17/18 podwójne i w ten sposób masz unikaty ze statusami na 20 albo kasę na jakiekolwiek inne eq na 20. Wybór zależy od gracza.
no ja jakos na tym nie zarabiam xD na aniolach od 15 x3 expilem ale ok :d mam okolo 200 pior i okolo 150 wilczych a butow anielskich po 200k nie moge sprzedac
Moze za duzo chcesz?
Przyznam, że wizja Bossa 1 na 24h, nie jest zła chociaż nie do końca orientuje się czy na pewno byłby cały set dla niego. No i byłby strasznie blisko Wyvki + 2bossy bez respa koło siebie. Byloby chyba za fajnie ;D
Mozna zrobic ze odnawia sie gdy zabijemy 100Aniolow
Nie można Hash. Na 15+ masz 2 minibossy odnawialne już a do tego jeszcze 2 dzienne. Od 18-21 masz następny dzienny, a lada moment kolejne 2 odnawialne. Tych mini masz na lvl 15-25 wprost zatrzęsienie. Czego ty jeszcze chcesz? Do tego dochodzi kwestia eq na ten 15-20, gdzie masz już tygrysi set, wężowy, set rapsa, unikaty craftingowe na 20,goblinowy set, eq z wiwerny i jeszczę parę randomów typu pierek wzmocnienia czy oszroniona. Samych dodatków na 17-20 bez sklepowego masz 8...
No i wspomniany przeze mnie crafting... Wrzuć na luz i odpuść bo nie ma sensu dawać tam kolejnego mini.
będą w przyszłości gemy poziomu 3 ?
Zapewne będą
Jaka jest szansa na loot przedmiotu z potwora (mikstura życia, antidotum, pędy roślinniaka itp)?
Chciałbym powiedzieć, że rozdzka z dodatkiem sciagajacym statusy jest "NIECO" za silny. Nie chce mi sie sprawdzac nazwy, ale sprzet bodajze na 30-33lv
Chodzi mi o to, czy jest dobrze zbilansowana w stosunku do innych dostepnych na ten lv rozdzek.
Nie jest. Będzie zmieniana.
Będzie, ale Gryfia zawsze była OP, nie wiem czego się baliście.
hmm uniki działają tylko na ataki fizyczne czy na unikniecie negatywnych statusów też np Pechowa chmura,trujący atak/pocisk itp ?
na unikanie też.
Wątpię jednak by uniki działały na unikanie statusów, ale na unikanie dmg tych zdolek tak, przy czym niektóre zawsze trafiają