To założenie. Test tego, czy na walkę z minibossem będzie popyt ;)
Podgląd wydruku
Posiada ktoś jakąś sztuke tych nowych rękawiczek na 30lv ? (Rękawice Magii Ognia jeśli się nie myle)
Raczej nie i za szybko nikt nie dostanie - mają jedno źródło dropu, na którym i tak biega się tylko dla karty, low-lv nie będzie nawet próbował zrozumieć.
Ogólnie nawet na dzbana bardzo nie polecam.
To jeszcze łap do wymyślania:
te rękawice nie są słabe, podobnie jak miecz magii lodu. ich problem to eq równorzędne, no bo po co biegać w takich rękawicach jak jest okrągły topór albo maczuga ogra? i jeszcze okulary + rękawice? z mieczem było tak, że był fajną kontrą na deferów, ale wyszedł orkowy topór.
@edit
miałem na myśli bezdefia z full defowym eq, sorry za wprowadzenie w błąd :)
Jednak faktycznie nikt nie użyje tych rękawic, chociażby ze względu na tylko 4 sloty.
Robił już ktoś poradniki dotyczące tych nowych minibossów ?
jest solucja questa "diabelska odsiecz"? jestem prawie pewien, że z niej korzystałem, a teraz nie mogę znaleźć
To prawda, że reset rankingu resetuje osiągnięcia za wbijanie ligi?
Słyszałem, że właśnie są żetony od nowa po resecie.
kolejne pytanie, jaki jest limit żetonów? słyszałem, że zależny od lvla, ale jak to wygląda dokładnie?
A za niektóre więcej.
aha ok dzięki, zdawał mi się, że za wszystkie jest po 10
Skoro precyzja zdejmuję ślepotę, to czy ślepota nie powinna zdejmować precyzji? To chyba powinno działać w dwie strony tak, jak ze spowolnieniem i przyspieszeniem.
To był taki pośredni buff zdolności precyzja. Myślę, że w drugą stronę działania póki co nie ma sensu wrzucać.Cytat:
Skoro precyzja zdejmuję ślepotę, to czy ślepota nie powinna zdejmować precyzji? To chyba powinno działać w dwie strony tak, jak ze spowolnieniem i przyspieszeniem.
a o co chodzi z tymi RM
Są jakieś itemki odejmujące expa ?
Pierścień specjalisty oczywiście :) i możliwe, że jakieś artefakty.
Troche lipa, bo zależałoby mi na niższych lvlach ;p
Takie pytanie, czy będą kiedykolwiek (przez najbliższe 3 lata) jakiekolwiek zmiany animacji ataków? czy tylko nowe zdol je dosnatną?
Sa nowe rekawice na 20lvl? widzial ktos takiee
z czego dropia ? musze je miec xD skad masz ich link ?
Gdzie znajde klucz do zamknietej skrzynki w Szemrane Kaskady?
O, dobre pytanie :) też chciałbym wiedzieć :P
jak zrobie sobie item u Tadka moge dostac +2/3