To się nazywa kobieca intuicja i Silene zdecydowanie jej nie brakuje.
Nawiasem to trochę dziwne że oskarżasz o oszustwa osobę, od której i tak złapałeś 33% więcej Baalrukhów. Jeżeli ona oszukiwała - to co ty musiałeś robić ze swoją przeglądarką?
Podgląd wydruku
Bez powodu to jest akurat, ale ma nawet taki sam charakter pisma i bardzo to było widać iż Loluś i Orencja to multi konto.
Sorry że tak bez podstawie, ale można sprawdzić IP tych dwóm osób? Nawet mnie żebrał tak samo jak loluś co gorsza najpierw mówił, że jest jego bratem potem stwierdził że jest kuzynem i dziwnie się opierał o to.
Wskrócie zglosze podejrzenie i mam nadzieję, że te 2 konta będą sprawdzone.
Różnica jest taka, że ja stałem koło respa, a Silene na środku mapy i biegła do globala. Trochę dziwne że na początku stała w rogu i magicznie się tam pojawiał, a potem kilka osób pisało o niej na forum i nagle przestała. Jedyne co robiłem ze swoją przeglądarką to odpalałem, bo na pulpicie grać nie da rady ;)
Multi nie ma, a takie przepychanki słowne są bez sensu bez żadnych dowodów.
Co do globala - jak ktoś posiada jakiekolwiek informacje jak można bić go częściej nie wliczając narzędzi dostępnych w grze to się może tym podzielić i wtedy zostanie to sprawdzone.
Chodzenie późno spać istotnie zwiększało ilość globali, które możemy ubić w jednym dniu. Ale to chyba nie o to chodziło ;)
//Nie ;) Każdy może chodzić później spać.
https://prnt.sc/200lrix Przyznaje, że mało widać, ale raczej powinniście sprawdzić już.
mam tego dosyć i mam dowód, ale nie cały, bo się nie przyznaje i bylem na tele, ale to na pewno loluś iż prosi mnie znowu o to samo czyli eq na 50 poziom mimo (Co screena nie zdążyłem), ze dopiero gra i jakimś cudem wie o pyłach. Sam się przyznał, że LOLUŚ zbiera srebne pyły, ale zamiast na swoim koncie robi to na multi. (Tym bardziej wyjaśnia Orencja)
Ma nawet taki sam charakter pisma z tym ,,XD''. Wracając nadal mi próbuje ukraść uzbrojenie powtarzając czy pożyczę.
Załącznik 16141 mulciak Dominiki
Załącznik 16171
Panie i Panowie ogłaszam że mamy tutaj multikonto
chłopak ma więcej multi, nawet nie dawno dostał kare za inne multi
Gdybym dostawał złotówkę za każdego lisa aka powrut który powstał niezależnie ode mnie, miałbym dwa złote. Nie za dużo ale i tak śmieszne, że zdarzyło się to dwa razy.
Jak nie masz jakiegoś poważniejszego dowodu to lepiej nie wrzucaj tutaj, najwyżej napisz pw do Tomiego, bo zwykle takie oskarżenia bez widocznych podstaw prowadzą tylko do debaty, która z oczywistych względów prowadzi do banów ;)
Zalecam zrobić porządek z zakładką Handel w mfo bo to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie :d.
Popieram. To jest chore.
Mam już jakieś 15 kont Lolusia dodanych do ignorowanych i licznik wciąż rośnie.
Załącznik 16205
ladnie zrobiona strona aczkolwiek oczywiste oszustwo na konto xd