Tak musisz za MF-y było pisane wiele razy - chcesz grac szykuj wypłatę na MF-Y
Podgląd wydruku
Tak musisz za MF-y było pisane wiele razy - chcesz grac szykuj wypłatę na MF-Y
Jak chcemy aby gra była dobra dla graczy to gracze w wyborach demokratycznych (ankieta) powinni decydować jakie zmiany są dobre jakie złe i które w jakiej kolejności powinny być realizowane.
Jak ktoś jest mało kreatywny to wyda 10kk lub jak ja musze okolo 60-70kk na powiększenie depo. Ja osobiście wolę przełożyć złoto bez utraty ani jednej sztuki złota.
I po co ci ten gold zachomiczony? Szczerze.
Dla satysfakcji, czy może zbierasz na coś konkretnego?
Podajcie gry w których to gracze decydują o zmianach i ich formie, nie mówmy tu o propozycjach, które wychodzą niezależnie, a są realizowane, co w przypadku mfo ma miejsce i to w dużym stopniu.
Jedna z najgorszych aktualizacji w dziejach MFO.
Moim zdaniem ta aktualizacja powinna zostać całkowicie wycofana.
Jedyną rzeczą na plus jest dodanie wspólnego depozytu - można szybko i łatwo przerzucać przedmioty, kiedy się chce, ale z kolei powinien zostać zwiększony jego limit - 5 slotów na konto?
Prowizja w depozycie - tak, kolejna prowizja, fantastycznie.
Wspólne złoto - że co? Nie...
Na co mam wydać moje 190kk człowieku ? Mam komplet eq, wszystko co mi potrzeba. Złoto wydam jedynie na nowe eq kiedy bedzie Nordia
Cabal - decydują gracze topowi o tym co ma być zmienione
Rappelz - Kroniki tworzne przez dużo liczę adminów zgodnie z propozycjami graczy
I choćby Dota , CS;GO, LOL ale tutaj gracze wyrażają sprzeciwy po kazdym up i jest to naprawiane kiedy wiekszosc graczy uważa up za zły.
Nasz przykład jak wlaśnie dobym porównanie do CS:GO gdzie dodano rewolwer który był głupi i go zmieniono, tutaj stało się to samo i czekamy na zmiany :)
I na pewno jest dużo wiecej gier których nawet ja nie znam a to gracze tam decydują.
Czyli nie potrzebujesz tyle pieniędzy ile masz, sam przyznałeś że nie masz na co wydawać. Kup sobie powiększenie depozytu.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?33801-Upek-ankieta Ankieta głosujemy
Wszyscy wiemy jak wygląda sprawa z updatami fabularnymi w mfo, czeka się na nie niewyobrażalnie długo, w efekcie czego gracze zbierają niewyobrażalnie wielkie sumy golda. To oczywiście sytuacja patologiczna. Gdyby nowe miasto wychodziło co 6 miesięcy nikt nie zdążyłby uzbierać 200 milionów a i tak EQ dałoby się kupić. Ceny byłyby niższe. Sytuacja zdrowsza. Nie potrzebujesz zatem 150-200kk by kupić eq w Nordii. Odpływ golda z mfo to #dobrazmiana.