25% z gemów (max 40% - suma gemów i uzbrojenia)
Refleks nie zwiększa w walce powyżej 40% np. mamy 35% uników, używamy refleksu -> mamy 40% (nie 55%)
Podgląd wydruku
25% z gemów (max 40% - suma gemów i uzbrojenia)
Refleks nie zwiększa w walce powyżej 40% np. mamy 35% uników, używamy refleksu -> mamy 40% (nie 55%)
mi też
to w końcu refleks przy 40%uniku podnosi do 60% czy jest włączany na darmo?
Na 99% zwiększa, bo: status na atry -1000% działa.
- - - - - - - - - -
Sprawdziłem. Refleks zwiększa uniki o 20% mimo limitu statystyk.
jest jeszcze jakieś eq zwiekszające przyrost AP
i czy można wyplusować pierścien tak by dawał na 200% AP wiecej
Czy jest inny item chyba nie, być może się myle.
ale wyplusować się nie da na pewno.
On sie pytał o takie wyplusowanie, a nie takie jak Ty napisałeś.Cytat:
i czy można wyplusować pierścien tak by dawał na 200% AP wiecej
czy powstanie dział Event/turnieje czy cuś w tym stylu
Czy oferowanie średniej ceny za gemy jest oszustwem? Bo z tego co się dowiedziałem od gracza Jack Sparrow Back jest to oszustwo. Również oskarża mnie za to że wykorzystuje niewiedzę innych graczy, bo oferuje mniej niż on.
A jakiś ma?
Np obrona magiczna plus *3 - średnia cena 1g ;)
ale to jest bez sensu, gracze dostaną bana za stosowanie średnich cen, które miały ograniczyć oszustwa?
Witam,
Czy mozna gdzies sprawdzić czego brakuje do spełnienia swoich osiągnięć za które dostaje się żetony??
Niestety obecnie nie. Jednak w przyszłości jest planowane poprawienie widoczności osiągnięć właśnie z paskami postępu.
Jak tam postepy z ELO?
Dlaczego nie ma opcji zapamietaj dane przy logowaniu?
Zapamiętywanie danych logowania się do gry tego typu, gdzie w grę wchodzą pieniądze, wydaje się rozwiązaniem mało bezpiecznym.
Cytat:
Dlaczego nie ma opcji zapamietaj dane przy logowaniu?
A przeglądarka sama nie pyta o zapamiętanie hasła?
Zapyta jeśli zaznaczymy opcję w Ustawieniach programu --> Proponuj zapamiętywanie haseł. Większość jednak przeglądarek standardowo ma ustawione to na tak.
O upku eliar w 2013 też mówili nie długo ;D. Strzelam że gdzieś w listopadzie dopiero będzie elo.
ma ktoś rózgę potępienia z bonem w atak mag pokazać ile może miec maksymalnie ataku?
Na +3 max 83 ataku
ALE ŻEM TRAFIL Z PYTANIEM!
Powinienem zacząc obstawiac u buka.
czemu spsuliscie bojki? ;-;
poza tym aktem gwautu na tym co w grze najlepsze, przyznam calkiem fajne zmiany. szczegolnie eq, wylaczajac to"Różdżka Potępienia - zmniejszono bonusy atrybutów z 6% do 4% oraz ilość drenowanej many z 6 do 4 MP". podoba mi sie tez zmiana w spowolnieniu, w koncu mag otrzymuje fajna zdolnosc z obrazeniami.
teraz to ja mogę walczyć w bójkach, jak eq i gemów nie tracę xD
to samo tyczy się bójek na iś?
Ale fakt faktem, sporo beznadziejnych zmian. Oslabiliscie wszystkie mini, w jakim celu? Na tym polega cala zabawa, lekki dreszczyk emocji w walce z boginia.. a teraz? Dodatkowo ograniczenia w bojkach? Teraz to juz chyba nigdy nikt z high-lv nie pojawi sie na uroczej czy polanie ogra..
Dlaczego tych dodatkowych czesto mocno kontrowersyjnych zmian nie ustala sie wspolnie?
ale sklep za żetony dalej max 50 lvl --_--
Da radę wypisać się jakoś z areny ? Bo nie chcę narazie bronić swojego medalu.
- - - - - - - - - -
Btw. kocham adminów dzięki którym po 1 walce z 3 żetonów skoczyło mi na 1.4k
jedynie możesz być offline.
I takie pytanie, da się jakoś utrzymać w ranku jeśli nie będe miał z kim walczyć równocześnie stojąc z lvlem ? Została mi 1 walka z Czupiradłem, a potem najbliższa osoba do walki będzie na 41lv jak patrze.