Co dokładnie można wykopać w starej kopalni?
Podgląd wydruku
Co dokładnie można wykopać w starej kopalni?
dużo tego, miksy many/życia, bojówki-osło/rege etc., niebieskie kryształki, eq górnicze, gemy 1-45lvl, receptury, eq pośpieszne, żetony
o co chodzi z tym kontem bel shadowa ? o.0 piszę do mnie że jest dziewczyną i go okradła ze strony co daje darmowe 4 mf xD
- - - - - - - - - -
mogę dać screeny bo nadal z nim gadam. dziwne to o.0
jak mógł zadzwonić do samego siebie?
znając go pewno sobie jaja robi. a to nie jest takie śmieszne. bo jeśli takie coś się zdarzyło to trzeba zablokować ten link bo jak więcej osób powpada to będzie
1. płacz
2. spam na forum o konto
Kiedy Tomi wróci z kilkumiesięcznego urlopu?
Tomi jest aktywny.
Witam, chcialem zapytac czy oplaca sie ubierac magiczne uderzenie na lewiatana. Przy 140 ataku w bazie. Bo jezeli on ma wysoki atak magiczny to rozumiem ze ta szalona zdolnosc mocno zwiekszy obrazenia. Lepiej to cos czy mp atak?
on nie ma za dużego ataku magicznego, zdolnośc wodnej bomby ma wzmocniony dmg. nie sprawdzałem, ale podejrzewam, że bardziej się empe atak opłaca
Powinno wzmocnić atak o około 1.4-1.5
Jak komuś się nudzi, polecam ubierać magiem magiczne uderzenie na PvP, do tego jakaś fajna broń woja ;)
Czy osłonka fizyczna zmniejsza dmg zadawane astralną rózgą?
jak respią się perły? jak rydze systematycznie czy jak muszelki losowo?
no i ile czasu zajmuje pełny resp
jest gdzies lista nagród za "szkatułke nercona"?
czy będzie profesja łucznik czy nie ?
Czemu nie będzie profesji łucznik?
więc darmowy reset statystyki po upku ?Cytat:
Bo w Nordii wejdzie Paladyn
kiedy bedzie Nordia ?
Moze mi ktos wyjasnic skad i w jakim celu stosowane sa takie dziwne praktyki? To juz nie pierwszy raz, kiedy widze ze gracz (mag) bije fizycznie na paczatku, a potem z jakiegos gowna na 1*
https://s1.mfo3.pl/game/details.php?bid=b9b71b045
pewnie chciały nabić więcej żetonów ze względu na długość walki. Jeszcze jakieś pytania?
Na pierwszy rzut oka nie widze roznicy w ilosci otrzymanych zetonow, chyba ze mniejszym kosztem zuzytych miksow, potem obczaje
skoro w starej kopalni mozna wykopać set pośpiechu to czyli że włócznie pośpiechu też?
bo jak na razie z "setu pośpiechu" mam 4 rózgi i 4 rękawic
Włóczni nie wykopiesz tam, a jedynie Różdżkę Pośpiechu i Rękawice Pośpiechu oraz set górniczy.
wszędzie to znaczy gdzie?
sprzedawanie konta jest niedozwolone z tego co wiem ? jest jakiś temat gdzie można taką próbę sprzedaży zgłosić ?
Gdzie najlepiej postawić:
Pułapkę na żółte świetliki
Pułapkę na niebieskie świetliki
Pułapkę na czerwone świetliki
W konkretnym miejscu np; ( na polu: 50,34)