Chcesz konkretów to pisz do Tomiego, a nie wdajesz się w dyskusje ze społecznością forum, która tylko potępi ;)
Podgląd wydruku
Chcesz konkretów to pisz do Tomiego, a nie wdajesz się w dyskusje ze społecznością forum, która tylko potępi ;)
Your za wyzywanie jest ban na 1/3/30 dni ale jak widac lepiej jest banowac graczy z multim tak samo pisze ze ban jest za sprzedawanie/kupowanie rankq ale niestety to nie prawda bana mozna dostac chyba tylko za multi widac ze admini nie interesuja sie tym
Pirrat Tomi mi napisal ze mam bana za multikonta i KROPKA zapropnowalem nawet ze zaplace $ badz $ w grze za te mf i juz nie bede zakladac multi a odno 0 sprzedalem wiec moglbym oddac
zmiencie ten kodeks napiszcie ze ban jest tylko za multi i od razu bezterminowy ;v
6 multi ;/
sic moze i masz racje ale mogli by to napisac w regulaminie ;c ale myslalem ze jak jest tak w regulaminie to tak jest a nie dopiero jak dostane bana to mi kazdy powie ze dostaje sie bana od razu bezterminowo
jest napisane 1 przewinienie a nie 1multi konto ;/
wedlug mnie powinnliscie edytowac ten regulamin
a najgorsze to jest to ze pozyczylem sporo eq od kolegow i teraz nie mam jak im oddac
mozecie mowic ze to bylo przekupctwo ale ja chcialem tylko oddac to co zdobylem na multikoncie
czy jak zaloze nowe konto to bedzie one uznane jako multi ?
Jak reszty nie skasujesz i założysz nowe to jest to multi.
To tak nie działa że zakładasz 15 multi farmisz sobie miesiąc odsiadujesz 2 tyg przelewasz drop i zakładasz nowe... za dobrze by było. Za 1 multi powinien być 1 ban.
Nie ma sensu doprecyzowywać. Chciałeś oszukać system, system cie wykasował. W Polskim prawie też inaczej się liczy jak ukradniesz 1 batonik, a inaczej jak kradniesz notorycznie i w końcu cię złapią.
jakie 15 multi ?... 6 multi jakie farmienie miesiac ... farmilem tylko okolo 5 dni zdobylem 60 mf
jeszcze raz napisze
1 przewinienie 14 dni nie 1 multi ... chyba ze jest blad w kodeksie to poczekam do 4 sierpnia i zaloze nowe konto bo sam nie usune konta poczekam aby to zrobil admin a ja z czego pamietam konto bezterminowe jest usuwane po 30 dniach nieobecnosci
chyba umiem czytac
Masz bana za oszustwo, oraz za to ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Regulamin jest jasny i przejrzysty. Jedno przewinienie to zalozenie multi konta. A wiec jedno multi daje 14 dni, kolejne zalozenie, wiec kolejne multi to juz miesiac, nastepne bezterminowo. Proste. Za wszelkie proby przekupstwa powinien byc moim skromnym zdaniem ban na ip i dziekuje dobranoc. To tak jakbys mial uprawe ziola, zlapaliby Cie, a Ty bys zaproponowal krzaczek.
bana za oszustwo ? XDDD i ze nie umiem czytac ze zrozumieniem ? ;d to ty mi dawales bana ze tak dobrze wiesz ?
0 prawdy
chcialbym zeby udzielil sie tutaj jakis admin
ZiemianoKL, jeżeli chcesz coś ugraj to pisz do Tomiego, a nie próbujesz przekonać całe MFO, które na kary nie ma wpływu.
Czy status precyzja na używającym zwiększa wpływ celności drenażu z 90% na 110%? I czy uniki u przeciwnika mają wpływ na celność drenażu bądź innej zdolności typu trujący pocisk ?
Nie... Choć w pewnym sensie tak. Zależy jak odczytywać Twoje pytanie ;)
A uniki mają wpływ
Jezeli zwieksza O 20% to daje to 108%, natomiast jezeli zwieksza celnosc jako statystyke, wtedy otrzymujemy sztywne 110%. Tak by chyba bylo logicznie. Ale nie wiem, moze ktos kto pisal mechanike tych procentow Ci odpowie, bo jak to jest wszystko liczone to chyba tylko sama bozia (Tomi) wie ;)
Czy jak mam ślepotę i precyzję to mam 30% celności czy 10?
Pewien nie jestem- zalezy od kolejnosci nalozenia statusow.
Gdy slepota 1st to 30 gdy druga 10.
Sprawdze okolo 15 i dam odpowiedz
Jaki max wartość mogą mieć mythrilowe buty w uniki ? 13 czy 15?
15 przy +3
kiedy update ?
Kiedy następnik szkarłatnego dobiegnie końca i znak czerwonych będzie świtał.Cytat:
kiedy update ?
jakie eq dodaje % ap?
Nie jestem pewny czy to wszystko
Artefakty niektóre jeszcze :) ale z ogólno dostępnych raczej tylko to co wyżej.
skąd wziąć pierścień specjalisty?
za skorupy u Hidrona albo na targu.
a jakieś inne sposoby np. skrzynki, minibosy, misje...?
brak
a ktoś taki posiada?
to już pytanie raczej do działu 'handel' w grze
Ktoś pewnie posiada.
czy założony gem też może wypaść w bójce ? :P
Witam, chciałbym zapytać czy jest jakiś skrót klawiszowy zmieniający widoczne potworki na niewidoczne i odwrotnie
nie