na bazowy
Podgląd wydruku
na bazowy
jak expie w grupie dostaje wiecej expa czy mniej ?
co ile pkt bedzie mi blokowalo i bede musial dawac w szczescie i w mane ?
w mane nic, w szczęście to podziel wymaksowaną statę przez 4 i ci wyjdzie.
Co z tym systemem elo elo?
Ogólnie to straszna lipa teraz z walkami jest, nikt nowy nie walczy tylko sami starzy wyjadacze. Aż spadłem z przedziału żetonowego. Tak źle to nie było nigdy.
czy jak zrobie reset statystyk i profesji to atrybuty od nowa ?
Co do elo elo, ktoś wspominał, że trzeba się liczyć z opóźnieniem od 3 do 6 miesięcy.
Nie martw sie Antek, wejdzie z upkiem :P
skąd wziąć koralowe uzbrojenie?
Skąd dropi pocisk fortuny?
Według pewnych źródeł, za dostarczenie 300 rydzów typowi w Eliar dostajemy gem statusowy. Czy gemy dostaniemy także za każde x * 300 rydzów czyli cyklicznie co 300?
to kiepsko
jest jakas roznica dropu bicia goblina na 15/16/17/18/19/20 zawsze taki sam drop czy najwiekszy na 20 a moze najmniejszy na 20 jak to jest ?
Aktualizacja dropu z + z zamówień nie dotyczy perłowych itemków, czy po prostu mam pecha?
Pytałem kogoś bardziej kompetentnego, a nie 25 lvl... jak chcesz sb po prostu popisać to są jakieś fora dla kobiet :)
Sugerujesz, że masz multi?
Myśl dalej :)
Ok mam serie pytań, gdyż poznaje wojownika od kuchni.
1) Jaka jest potrzebna różnica szczęścia by cios krytyczny wchodził za każdym razem? Może istnieje jakieś maksymalne prawdopodobieństwo?
2) Jak działa Ognisty/Lodowy/Wietrzny/Ziemny Atak? Mój atrybut fizyczny vs atrybut magiczny przeciwnika, a może inaczej.
3) W zdolności Krytyczny Cios prawdopodobieństwo trafienia wynosi 60-70%. Jest to stałe prawdopodobieństwo czy działa jak celność zdolności?
4) Jak działają "magiczne bronie" (magiczna włócznia/miecz magii lodu/topór wiatru)? Jak są naliczane magiczne obrażenia z takiej broni?
5) Z EQ i gemów można uzyskać maksymalnie 40% uników. Jeśli użyjemy zdolności refleks to będziemy mieś 40+20=60% uników czy nadal 40%?
5. 40% Możesz maksymalnie uzyskać z gemów. a gdy bierzesz zdolność to dodaje ci 20% z tych 40% uzyskanych z gemów.
1) za każdym razem... w pvp raczej do takiego poziomu ciężko doprowadzić, ale myślę, że musiałoby to być w granicach czterokrotnej przewagi.
2) normalny cios fizyczny z modyfikatorem atru ze zdolności (przykładowo - masz 25% ognia, przeciwnik -25% ognia, bijesz go za 1,5x siły normalnego hita z rękawicy)
3) to bazowa celność, luck na nią wpływa, dodatkowo może ci się trafić tak, że się "nałożą" na siebie krytyk ze zdolności i krytyk normalny - wtedy masz modyfikator z kryta 1.4 i dodatkowo 1.2 czyli hit o sile 1,68
4) Nie pamietam dokładnie ale wiem, że mają na nie wpływ 2 atry - przykładowo z toporem magii wiatru topór i wiatr. (skrajny przypadek - masz obydwa na 25% i przeciwnik obydwa na -25% - twój hit ma modyfikator 2.0. Ale zapytaj mopa bo chyba ma na to wpływ jeszcze obrona magiczna.
5) z refleksem max 60%
Dzieki wielkie za odpowiedzi.
Mogę sobie odzyskać postać "Lafirynda" ?
Czy jeżeli ma się mini bossa zrespionego (w tym przypadku wdowę), a nadal bije się pająki, to czy te ubite pająki będą zaliczane do następnego respienia? Czyli na przykładzie: Mam wdowę. Biję sobie pająki i załóżmy ubiłem ich 70. Czy po ubiciu wdowy będę miał do respu 130 czy nadal 200?
Jak to "częściowo" przenosi się na liczby?
Czy występuje jakiś problem z harpiami*3 w harpiej grocie przy napotykaniu diabelskiego pomiota? Bo ok. 1k eny poszło i żadnego, a nie jestem odosobniony :P
Na niewidoku -> po prawej stronie mapy nie exp w msc ze wspolrzędna y = 4. tam akurat pomiotu nie ma ;)
Na widocznych nie ma problemu
Dzięki (niestety nie mogę dać reputa :( )
Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
Niebieskie ogniki x2. Tam gdzie Nimfa.Cytat:
Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
w Mroznej grocie na x2 ogniki jak nie dajesz rady to ptaki gromu x2
od 13 exp na tygrysach
od 15 na skrzatach x1
od 20 x2 skrzaty