jak expie w grupie dostaje wiecej expa czy mniej ?
Podgląd wydruku
jak expie w grupie dostaje wiecej expa czy mniej ?
co ile pkt bedzie mi blokowalo i bede musial dawac w szczescie i w mane ?
w mane nic, w szczęście to podziel wymaksowaną statę przez 4 i ci wyjdzie.
Co z tym systemem elo elo?
Ogólnie to straszna lipa teraz z walkami jest, nikt nowy nie walczy tylko sami starzy wyjadacze. Aż spadłem z przedziału żetonowego. Tak źle to nie było nigdy.
czy jak zrobie reset statystyk i profesji to atrybuty od nowa ?
Co do elo elo, ktoś wspominał, że trzeba się liczyć z opóźnieniem od 3 do 6 miesięcy.
Nie martw sie Antek, wejdzie z upkiem :P
skąd wziąć koralowe uzbrojenie?
Skąd dropi pocisk fortuny?
Według pewnych źródeł, za dostarczenie 300 rydzów typowi w Eliar dostajemy gem statusowy. Czy gemy dostaniemy także za każde x * 300 rydzów czyli cyklicznie co 300?
to kiepsko
jest jakas roznica dropu bicia goblina na 15/16/17/18/19/20 zawsze taki sam drop czy najwiekszy na 20 a moze najmniejszy na 20 jak to jest ?
Aktualizacja dropu z + z zamówień nie dotyczy perłowych itemków, czy po prostu mam pecha?
Pytałem kogoś bardziej kompetentnego, a nie 25 lvl... jak chcesz sb po prostu popisać to są jakieś fora dla kobiet :)
Sugerujesz, że masz multi?
Myśl dalej :)
Ok mam serie pytań, gdyż poznaje wojownika od kuchni.
1) Jaka jest potrzebna różnica szczęścia by cios krytyczny wchodził za każdym razem? Może istnieje jakieś maksymalne prawdopodobieństwo?
2) Jak działa Ognisty/Lodowy/Wietrzny/Ziemny Atak? Mój atrybut fizyczny vs atrybut magiczny przeciwnika, a może inaczej.
3) W zdolności Krytyczny Cios prawdopodobieństwo trafienia wynosi 60-70%. Jest to stałe prawdopodobieństwo czy działa jak celność zdolności?
4) Jak działają "magiczne bronie" (magiczna włócznia/miecz magii lodu/topór wiatru)? Jak są naliczane magiczne obrażenia z takiej broni?
5) Z EQ i gemów można uzyskać maksymalnie 40% uników. Jeśli użyjemy zdolności refleks to będziemy mieś 40+20=60% uników czy nadal 40%?
5. 40% Możesz maksymalnie uzyskać z gemów. a gdy bierzesz zdolność to dodaje ci 20% z tych 40% uzyskanych z gemów.
1) za każdym razem... w pvp raczej do takiego poziomu ciężko doprowadzić, ale myślę, że musiałoby to być w granicach czterokrotnej przewagi.
2) normalny cios fizyczny z modyfikatorem atru ze zdolności (przykładowo - masz 25% ognia, przeciwnik -25% ognia, bijesz go za 1,5x siły normalnego hita z rękawicy)
3) to bazowa celność, luck na nią wpływa, dodatkowo może ci się trafić tak, że się "nałożą" na siebie krytyk ze zdolności i krytyk normalny - wtedy masz modyfikator z kryta 1.4 i dodatkowo 1.2 czyli hit o sile 1,68
4) Nie pamietam dokładnie ale wiem, że mają na nie wpływ 2 atry - przykładowo z toporem magii wiatru topór i wiatr. (skrajny przypadek - masz obydwa na 25% i przeciwnik obydwa na -25% - twój hit ma modyfikator 2.0. Ale zapytaj mopa bo chyba ma na to wpływ jeszcze obrona magiczna.
5) z refleksem max 60%
Dzieki wielkie za odpowiedzi.
Mogę sobie odzyskać postać "Lafirynda" ?
Czy jeżeli ma się mini bossa zrespionego (w tym przypadku wdowę), a nadal bije się pająki, to czy te ubite pająki będą zaliczane do następnego respienia? Czyli na przykładzie: Mam wdowę. Biję sobie pająki i załóżmy ubiłem ich 70. Czy po ubiciu wdowy będę miał do respu 130 czy nadal 200?
Jak to "częściowo" przenosi się na liczby?
Czy występuje jakiś problem z harpiami*3 w harpiej grocie przy napotykaniu diabelskiego pomiota? Bo ok. 1k eny poszło i żadnego, a nie jestem odosobniony :P
Na niewidoku -> po prawej stronie mapy nie exp w msc ze wspolrzędna y = 4. tam akurat pomiotu nie ma ;)
Na widocznych nie ma problemu
Dzięki (niestety nie mogę dać reputa :( )
Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
Niebieskie ogniki x2. Tam gdzie Nimfa.Cytat:
Gdzie mogę expić na 10 lv wojem??
w Mroznej grocie na x2 ogniki jak nie dajesz rady to ptaki gromu x2
od 13 exp na tygrysach
od 15 na skrzatach x1
od 20 x2 skrzaty
macie jakis link gdzie jest zastosowana moc gryfiej rozdzki ?
kiedy tej mocy najlepiej uzywac ? czy w ogole warto ja uzywac ?