Tylko za żółwie skorupy
Podgląd wydruku
Ktoś ma rozpiskę jaskiń, do tego laboratorium tempusa ? Bo z tego co zauważyłem u innych są groty a u mnie żeby szukać jaskinie więc pytam czy jest jakaś rozpiska jaskiń ?
Nie ma w tym evencie darmowego resetu statystyk? W zeszłym roku był.
Czy żetonowa loteria u mistrza areny jest skalibrowana na 100 poziom i pobieranie 100 żetonów?
Dostanie Chitynowej różdżki, bawolego płaszcza, czapki łowcy, czy plemiennej buławy, lub gemu cytryn/topaz, lub 75 kamyków/run. Wydaje się średnioopłacalne. Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?
Mogę zaprosić do dyskusji.
Zaproszenie przyjęte.Cytat:
Mogę zaprosić do dyskusji.
To źle Ci się wydaje, loterie z zasady działają na korzyść organizatora, a tylko jakaś część szczęśliwców wychodzi na niej na +, i tak też było w poprzednich miastach, np. w Nordii jedną z atrakcyjniejszych rzeczy jaką można było z niej dostać było Doładowanie, ale zazwyczaj było się na niej w plecy. Na evencie masz też np. Losy na loterię I-VII, gdzie I-VI są kompletnie nieopłacalne, a losy VII mimo o wiele większej opłacalności od sześciu poprzednich również raczej Ci się nie zwrócą.Cytat:
Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
Nikt nie każe wydawać żetów na loterię żetonową. Można wydać np. na kucie, a najprawdopodobniej za 3 tygodnie będzie obniżka na ilość zużywanych żetów (a przynajmniej tak było przez ostatnie lata). Na evencie masz też inne, bardzo opłacalne aktywności jak np. codzienne robienie WG/ortografii. Żety możesz również wydawać na odno3/4, ich ceny są teraz astronomicznie drogie.Cytat:
Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?
Ile mniej więcej się respi grinch?
wsm to czemu is nie ma? nwm co tu testowac chyba ze znowu sa slabe zmiany z grupowaniem sie i cos znowu pod monopol