Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?
Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
Podgląd wydruku
Od czego zależy, czy Południca używa zdolności na * czy **?
Czemu w walce z Południcą nabijają się atrybuty Topora?
jak mi się na evencie trafi krew, której "nie da się ustabilizować" (dająca miksy, a nie odstraszacz), czy mogę po prostu poczekać, aż się tak krew zmarnuje, żeby nie marnować ziół? Bo nie wiem, czy mi się 2 razy z rzędu wylosowała "wadliwa" krew, czy jeśli nie wykonam jej, to nie dostanę nowego "poprawnego" przepisu :/
Opłaca się zakładać na bossy prehistoryczną rózgę na 95 lvl ? Czy lepiej bić w rózgach na 90 lvl ?
Mam pewne pytanie dlaczego mam co tydzień ta sama kombinacje z lodowym golemem na dungu? Musi bez wchodzenia w dunga minąć od ostatniego ded?
Ma ktoś skrypt na wodnika dla woja 80 lvl, bo nie wiem czemu ale z tamtego roku gdzie wygrywałem solo 80% walk teraz dostaję wciry :/ Coś się z nim zmieniło? Dostał jakiegoś buffa? Bo ja nie w temacie
jak się wymawia Devos?
Jeśli chodzi o zdolność:
Nakłada statusy Przyspieszenie, Skupienie i Trans.
Jeśli chodzi o status: nic. Dosłownie, nic. Jest to status służący spełnianiu pewnych warunków w skryptach, jeśli postać posiada status trans, a nie posiada pozostałych statusów. W przypadku Tempusa, ten używa czasem Starożytnego gniewu. Tempus #2 dodatkowo używa zdolności "zatrzymanie czasu" czy jakoś tak, daje sobie pełno speeda i chyba usypia cel, albo coś takiego. Natomiast vivi #2, nie mam bladego pojęcia, co robi na transie.
- - - - - - - - - -
dewos, defałos jeśli chcesz po polskiemu
kto eneduerabe ukradl eq?