No właśnie ubiłem tylko jednego, tego do questa. Ten sam Lavos, który się wcześniej na mnie darł, teraz się nie odzywa.
Podgląd wydruku
No właśnie ubiłem tylko jednego, tego do questa. Ten sam Lavos, który się wcześniej na mnie darł, teraz się nie odzywa.
info od lowcy swietlikow w grze:
Oprócz żółtych świetlików istnieją też niebieskie. Aby wylęgły się one w gniazdach, należy rozpylić w jaskini specjalną miksturę o nazwie Niebieska Mgła. Najlepiej rozpylać ją, gdy w jaskini jest jak najwięcej latających świetlików, aby dostarczyły miksturę do wnętrza gniazd.
czy to naprawde cokolwiek zmienia? bo niewazne czy rozpyle jak sa wszystkie swietliki czy jak nie ma zadnych, szansa w rogu ekranu pokazuje sie taka sama - 25% niebieskie, 15% czerwone, a i zadnej roznicy w ilosci ktora faktycznie mi sie udalo zlapac nie zauwazylem.
przetestowalem z ciekawosci - o 6:36 rozpylilem obydwie mgly kiedy bylo zero swietlikow, ostatni zlapany o 6:23
rezultat?
07:21
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Niebieski świetlik
Straciłeś 1 punkt energii
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Żółty świetlik
Zyskałeś 1 sztuk przedmiotu Żółty świetlik
07:22
07:22
07:24
07:24
czyli albo cos sie zepsulo albo lowca swietlikow to zwykly oszust probujacy nas oscamowac na uzycie specyfiku o godzine wczesniej niz jest to rzeczywiscie wymagane, wszystko po to zebysmy zlapali mniej rzadszych swietlikow w czasie jego trwania i w zwiazku z tym wiecej wydawali na jego mgly
Co ile trzeba sprawdzać plony na plantacji w kurthus? Wczoraj około 23:00 sprawdzałem i dzisiaj około 10:00 już zeschnięte.
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
Cytat:
jest w tym upku jakiś Item na wzór naszyjnika z kłów bestii (+%expa za -%golda/ap)?
Przebicie bierze pod uwagę sumę obron używającego czy celu?
Możesz to zrobić o pełnej godzinie czyli np od 16:00:00 do 16:00:59
Mam pytanie czym biją golemy strażnicze? Na podstawie wyglądu animacji i jej dźwięku wydaje mi się, że one biją włócznią, którą na postaci przemijanie mam na -9%. Tymczasem po przegranych walkach w ogóle nie zmienia mi się ten atrybut. Zamiast tego zmienia mi się atrybut buławy, który mam zbliżony do 25%. Tymczasem grafika i dźwięk animacji nie wskazuje na buławę.
https://media.discordapp.net/attachm...710&height=255
JIle złota mieliście zapłacić Ino, po wyborze opcji innej niż ta, że broszka należała do matki Oskara?