jaki jest limit posiadanych zetonow? poziom x100?
Podgląd wydruku
jaki jest limit posiadanych zetonow? poziom x100?
Ktoś kiedyś na tym forum pisał że od 80 na makakach x3 expiąc wbijesz 100 level w pół roku (O ile dobrze pamiętam)
Od 70 do 80 to musisz po prostu założyć że 1 level to około 6 dni expienia czyli 2 miechy kolejne to wychodzi 8 miesięcy.
Oczywiście możesz zbić ten czas poprzez zadania dzienne oraz questy których jest naprawdę bardzo dużo w scythe więc myślę że na wpół optymalne expowisko i robienie questów to zbijesz ten czas z 8 miesięcy do pół roku.
Z ładowaniem w bonusy to już hopki udowodnił że wystarczy 1 dzień na wbicie max levla :)
Ktoś wie co powoduje że tylda (~) czasami działa i leczy postać, a czasami nie?
EDIT: dobra niewazne odkrylem, czasami jak przypadkowo zmienisz jezyk klawiatury alt+shift to na angielskiej nie dziala
Legenda o Skarbie Posłańców kiedy ten quest moge rozpoczac?
"Żelazna Orchidea kwitnie wyłącznie w niezamarzniętych jaskiniach. " Na jakich konkretnie mapach znajdę to coś?
Jaki jest kod do tych drzwi w opuszczonej willi ?? Czy to jest losowy kod ??
Ja chyba miałem 578 czy coś tego typu, ale wrzucisz swoją zagadkę to Ci pomogę
Mam pytanie, w której "jaskini" może być laboratorium tempusa do questu "Tajemnice Schythe? Przeszukałem wszystkie mapy z tym, co miały w nazwie "jaskinia" i były wymienione w spisie map pod linkiem https://forum.mfo3.pl/showthread.php...is-tre%C5%9Bci z wynikiem negatywnym. Przy Kurthus i Schythe na chwilę kojarzę jedynie stalgmitową jaskinię. W dolnej części nic nie ma.
O ile na Cadabre "grotę" znalazłem od razu, to tutaj nie mam już pomysłu gdzie szukać.
Mangaro jest "pieczarą" a nie "jaskinią".