jak wstawic cytat? poza "odpowiedz z cytatem"
wiem, ze klamerki, wiem ze nick, wiem ze jakies cyferki-literki, ale nie wiem jakie.
Podgląd wydruku
jak wstawic cytat? poza "odpowiedz z cytatem"
wiem, ze klamerki, wiem ze nick, wiem ze jakies cyferki-literki, ale nie wiem jakie.
Szukaj chmurki w edytorze lub wpisz
['QUOTE]['/QUOTE] bez tych " ' "
Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji
Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 1 znaków.
Twoja wiadomosc zawiera mniej niz 1 znak, no tak xD
te cyferki to jakiś numer posta
bez nich (z samym nickiem) będziesz mieć to samo
wyprobowalem juz chyba wszystko, a jak Wy cytucjecie, jak chcecie w jeden post wstawic kilka cytatow? bo "odpowiedz z cytatem" tworzy nowa ramke
Jaka jest kolejność chronologiczna bicia bossów z Devos?
Kalvador -> Zmora -> Lewiatan -> Karmazyn -> Raps -> Anioły -> Strażnik Wyspy.
Czy ktoś nie gmerał ostatnio przy kopaniu? Bo o wiele mniej surki wykopałem niż zwykle (około 2'krotnie mniej o ile się nie mylę).
A kopiesz zawsze w tym samym miejscu? Bo poszczególne stanowiska różnią się natężeniem danego minerału.
Tak, ciągle w jednym i tym samym miejscu.
Ile mozna wołac za https://mfo3.pl/view/ga/4e7d6b9e ?
Targ --> średnie ceny --> Mythrilowe Buty +3 przedział od 730 000 do 966 666. Buty mają rozjechany bonus więc możesz wystawić na licytacje lub za średnią cenę (850k) jak chcesz.
Jak przejść tejegłupie bąbelki? Próbuje już z 30min!
ja od kilku dni, ale wystarczy cierpliwość, skupienie uwagi na odnawianie się bąbelków, a jest szansa, że dasz radę
https://mfo3.pl/view/a/498
Czy ten item jest w grze?
Jeśli tak to gdzie go zdobyć, ma go ktoś, za ile?
Kiedy zostanie wprowadzony system pvp ELO ?
Kiedy zostanie rozbudowany system drużynowy/bójkowy ?
Kiedy będą organizowane jakieś turnieje?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-planyCytat:
Napisał Tomi
Da się jakoś cofnąć prezentację do poprzedniego stanu, bo przez przypadek sobie wszystko usunąłem... ?
Oczywiście po zapisaniu ;v.
Jeśli po usunięciu zapisałeś, to nie. Jeśli nie, to masz opcję "cofnij".
Gdzie można zdobyć wełniane kapcie ?
Jak wkleić obrazek z dysku do prezentacji?
Czy Serafin nie miał kiedyś ograniczenia używania podwójnego drenażu do 36 lvla?
Czy skamienienie chroni przed zdolnością Zniszczenie?
Co można dostać po otwarciu Szkatułki Necrona?
25/50/250 żetonów
3 potki energii
gold 50k/100k/500k
zdolności nowe
srebrny pył
MFów i eq na 400 prób z testu nie widziałam :P
Witam, czy jest gdzies dostepna lista zwyciezcow igrzysk smierci na nastepny miesiac? Ewentualnie kiedy jest wolny termin bo chcialbym zglosic swoja kandydature, no i do kogo ewentualnie napisac podanie (plus koszta)?
A teraz na serio, minionej niedzieli mialem nieprzyjemnosc ogladac igrzyska, w sumie widzialem 6 walk, z tego cala jedna nie byla ustawiona. No i teraz sie zastanawiam, dlaczego powstaja tematy dot. sabotowania, skoro i tak plakietki na pucharach robione sa przed igrzyskami? No i w zasadzie jaki jest sens prowadzenia igrzysk (ewentualnie dla prezentow?),.
Chcialbym rowniez prosic, aby za tydzien, zamiast marnowac miksturki specjalne dla lepszego efektu, oddac je np. mnie. Ja je sobie posprzedaje, kupie sobie cos ladnego :)
Tyle, pozdrawiam.
Ps. Jesli kogos to interesuje, chcialbym wydac nastepnym razem cale 1k, aby troche poogladac taktyk, strategii. Bylbym wdzieczny gdyby ktos mi to zapewnil. Dziekuje