>zbadaj element
>ten sam font, odległości
Bardzo łatwo podrobić. Ew. nagrania trudniej, ale nikt nie nagrywa będąc przygotowanym na wiadomość od oszusta.
Podgląd wydruku
18:12
dr clapis multi ?
dr clapis ciekawe jak się zalogowałem w tym samym czasie na 2gie konto
dr clapis brawo
18:13
Messi BANK inna przegladarka?
18:14
dr clapis lol dobre
dr clapis następnym razem przyjdę mutli
dr clapis jak wyexpie
TomBat to raczej jego multi, nie logowal sie od dawna a teraz nagle wszedl, tepnal sie, pomogl w bojce i juz go nie ma.
https://imgur.com/a/KueWLtq
ponownie gracz syrius
gracz stichesyoutube ma na profilu napisane sprzedam konto pisać mgs
Gracz idizjo,zibiterux,Hubix,Ivanek,Coco Jambo to jedna wielkie multi konto.Przykład: Napisał mi żebym zaatakował gracza , lecz ja nie chciałęm to postanowił na Coco Jambo go zabić.Wbił do bojki lecz przegrał. W walce napisał czy to ja ide pomóc tylko ciekawe skąd mnie zna. Zibiterux dał sie nabrać i dał mu hasło lecz ten po tym szybko zapomniał. Ivanka stworzył przy mnie na PvP , a o Hubixie sie dowiedziałem niedawno. Szkoda że nie zrobiłem screenów , ale z 10-20 by wyszło.
Proszę o sprawdzenie tego gracza.
https://ifotos.pl/zobacz/Banpng_qeprnnr.png
Kolejne multikonto. Oczywiście chodzi że to DO MOJE.
Proszę o sprawdzenie tego gracza.
Współdzielenie konta, dawanie konta innym, itp. też grozi banem, ale w sumie nie wiem czy perma więc cfg2
Czytałeś regulamin? Wiem, że pewnie będzie on dla ciebie nudny ale przynajmniej będziesz wiedział na przyszłość. Zalecam to robić jeżeli nie jesteś czegoś pewien.
Aquinate pozyczylem mu duzo uzbrojenia na 15-20lv +3, 50 +0/1/3/6, dzisiaj po dlogim czasie sie go pytam czy odda i dostaje ignora. Poprosze spowrotem moje itemki.
Trzeba uważać komu się pożycza, ale to nie znaczy, że teraz mamy odpuścić złodziejowi.
To ją tu zgłoś, zamiast pisać "ta osoba"..?
Poza tym warte maksymalnie 600k.
Załącznik 7952