hmm wyglada na to ze go rozbroiliście :P
Podgląd wydruku
hmm wyglada na to ze go rozbroiliście :P
tylko sie tak zastanawiam, bo właściwie to wszystko zrobione tak jak zawsze... czym ta walka różni się od pozostałych? Co zrobiliście inaczej w gruncie rzeczy, bo to by dawało jakąś odpowiedź dlaczego skrypt zabronił mu buchać.
Dokładnie,ale podejrzewam, że może w czymś pomóc, teraz tylko razem to rozkminić. Posiedzę dzisiaj i pokminię nad raportem chyba ;>
Był moment w którym oboje byliście "przeczekani" w momencie kiedy on atakował. Czyli teoretycznie może to odebrał jako "brak obecności" i się wyłączyło? Nie wiem, może ktoś to zneguje jakimś raportem?
moze to podwojny dren ktory zabral mane? po nim bomb dziwnie sie zachowywal
często się to zdarza, siata, a i tak zwykł wybuchać.
weź policz tury kiedy oni oboje mieli nietykalnosc.
Bomb wykonał 23 ruchy przez całą walkę. Kiedyś była mowa ,że wybucha po 30 turze, więc może to jest sposób?
Co 10 tur zapobiegać wybuchowi i ubić do 30 tury.
Między 7 ,a 8 turą mieliśmy przeczekanie obydwoje.
Też mi się podoba pomysł , że jak mamy dwie czekajki to może go rozbraja.
Ewentualnie jest tak jak z bryzą , zapobiega wybuchowi przy tej 10 turze.
Chociaż zastanawiam się jeszcze czym my go rozbroiliśmy przy 20 turze...
nie ma co tego rozkminiać .. bili w 2 .. i to ma sie nijak do bicia solowego w którym bomb zupełnie inaczej się zachowuje
Bomb wybucha , gdy ostatnie obrażenia są wysokie.
Warto zrobić speedero-atakera i próbować na dublu drenaż + zwykły atak / zaklęcie ;>
Takie małe spostrzeżenie.
Nie wiem , czy Bomb czasem nie zacznie odpierdzielać dziwnych rzeczy , gdy użyjemy na nim tej taktyki. Ale raczej nie wybuchnie.
Wg. mnie spróbować nie zaszkodzi.
na dubla dużo speeda nie potrzeba w sumie. może uda mi się to sprawdzić
Możesz dopisać mnie do osób bijących Bomba.
"Uważaj na .... wyłaniającego się z ... Walka ... to prawdziwe wyzwanie. Oprócz...., ważne jest również kiedy, w przeciwnym razie .... Pamiętaj, aby nie używać..."
Warto rozszyfrować ten napis na tabliczce. Wiadomo, że mamy uważać na Bomba wyłaniającego się z lawy. Walka z Bombem to prawdziwe wyzwanie.
Oprócz ..., ważne jest również kiedy, w przeciwnym razie Bomb wybuchnie. Pamiętaj, aby nie używać przeczekania (tak mi się wydaje, bo to powoduje leczenie się Bomba).