a to nie było przypadkiem sprawiedliwej losowości na wszystkich unikatach?
Podgląd wydruku
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...two-statystyka
Sprawiedliwa losowość nie polega na tym, że za każdym razem dostaniesz shakti po 150 ubitych mobach.
Ona modyfikuje szansę na wyższą, gdy walki zdarzają się rzadziej, a na niższą gdy częściej.
Tak niewielki odchył nie jest zresztą niczym niepokojącym, bij a wreszcie ją spotkasz.
Czy limit złota w depozycie za poziomy dodatkowych postaci po usunięciu postaci jest usuwany, czy jest tak jak z limitem energii?
Wymiana czego daje żetony?
Jaka jest realna szansa na trafienie kart i uzbrojenia z: minibossów i unikatów?
Czy status krwawienie może zabić?
Dlaczego kłujący pocisk nie zostanie osłabiony? przecież on jest za mocny i nie mam zamiaru tracić cenne miejsca w skrypcie na zabezpieczanie sie przed tym badziewiem.
Czy mogę dostać bana za wyzywanie, bo trochę obraziłem Marysia i teraz sie skarszy na forum czy czymś tam, bo mówiła, że właśnie wylatuje i tak dalej i ma dowody na to, ze wyzywałem ją, ale to później jak mówiłem, że przepraszam żartowałem, że to ma być śmieszne szkoda mi... itp to kurcze w ogóle mu nie pokaże i usunie z screena gdyż zawsze tak jest. Najlepiej pozbyć się każdy niepotrzebny atom co mnie usprawiedliwia i nie będzie wtedy wiadomo o mnie. Już widzę na czarno jak z zaawansowanego painta stworzyła z tych słów najlepszy utwór pod tytułem: Pasy daj **** xd
W takim razie grozi mi ban? i jaki
Macie jakiś pomysł na konkurs do zrobienia?
Odpadają:
- teleturnieje PvP
- plastyczne nieantkowe
- pisarskie