Czy wymieniając Mythrile i antracyty na eq u kowala to może on nam Mythrilowy set z +1/2/3 czy tylko +0?
Podgląd wydruku
Czy wymieniając Mythrile i antracyty na eq u kowala to może on nam Mythrilowy set z +1/2/3 czy tylko +0?
Gdzie znajdę jakiegoś potworka w Devos co biję ziemią i nie ma za małego expa/złota? Potrzebuję wbić atrybut ziemi na Rapsa
brązowy gnom kopalnia devos
Brązowe gnomy biją ziemią.
heh sekunda spóźnienia siata xD
Jak odblokować drogę do mini z podziemi w Devos? Chodzi mi o moment wyjście z Podwodnych Tuneli. Nie mogę otworzyć tych drzwi obok dźwigni E(Solucja). Robiłam samodzielnie, potem z solucją i nic, nie mogę znaleźć drogi.
https://forum.mfo3.pl/attachment.php...3&d=1424109441
Dźwignia X. Powtarzam chyba już po raz setny.
Orientuje się ktoś gdzie najlepiej ustawić pułapkę na te świetliki?
Jaki procent HP bossa zabiera drenaż?
Kiedyś Tomi o tym pisał. To jest oparte o jakiś współczynnik przeciętnego HP na danym poziomie.
Ile wynosi tak naprawdę szansa na wejście normy? Nie sądzę, że 50%. Nigdy nie widziałem serii, aby norma weszła kilka razy z rzędu, natomiast często widzę jak nie wchodzi po kilka razy. Z rapsem ani razu norma mi nie weszła za pierwszym razem, a ostatnio 4 normy nie weszły
https://mfo3.pl/r/b3e5326bc
tu masz np ze wbila 100 na 100 %
Już mam 6 walk z rapsem, w których używałem normy i ani razu nie weszła za pierwszym razem, ah te 50%
1/2 to zawsze 1/2 ;)
Ile wynosi % szansa na mikstury odnowienia dla poszczególnych mini bossów, bo strasznie mało ich dropi moim zdaniem, tak samo jak mikstur mobilizacji.
Dlaczego lepiej wyszukać temat w googlach, niż w wyszukiwarce na forum? Każda wyszukiwarka vb jest tak gówniana?
Skąd dropi Mega Leczenie 3?
Mega leczenie 3 jako zdolność "pierwszej potrzeby" zostało ostatecznie również w Mimicu
Ej a powie mi ktoś co dropi z necrona bardzo prosze o odp
Od czego zależy ile się zdobywa żetonów za walkę PvP?
Czy "W walce zdobyłeś 0 x Żeton" to nie błąd?
Za necrona powinna dostawać nagrodę od strażnika tylko osoba, która wlazła do niego jako pierwsza? (w sensie 3 pozostałe osoby się nie liczą?)
Jeśli tak, to czym jest to spowodowane?
I czy nagrodę dostaje się tylko raz, czy można więcej?
Nagroda jest chyba za pierwsze ubicie necrona przez daną osobę.
Ale osiągnięcia do globali powinny liczyć się niezależnie od tego kto łapie, napisałem już o tym Tomiemu i przyznał rację.
To może jeszcze jedno pytanie w sprawie necrona.
Czy to, że nie ma osiągnięcia za ubicie go (wiadomo za żetony zwycięzca, pożeracz itp) to błąd, specjalnie, czy po prostu nikt na to nie wpadł ? :cool:
A nie, jednak daje, to ja jestem ślepy :P