Jest o wiele lepiej niż poprzednio.
Podgląd wydruku
Jest o wiele lepiej niż poprzednio.
Nie było lagów nawet;)
Zdecydowany plus, że nie widać widowni. W ogóle nie cięło, oby tak dalej z poprawkami ;)
Teoretycznie mogą siedzieć do następnych igrzysk. Wycofaliśmy liczenie czasu, bo nie przeszło wszystkich testów, dodatkowo jest kilka kwestii problematycznych z tym. Zobaczymy jeszcze.Cytat:
Napisał Coni
To będzie zmieniane na pewno - tym razem liczenie w ten sposób nie było możliwe, potrzebna nowa funkcja na którą zabrakło czasu.Cytat:
Napisał Coni
W dniu dzisiejszym tak.Cytat:
Czy rozpoczęte walki zarówno jak i pomaganie jest tak samo traktowane?
To były moje pierwsze igrzyska ,bardzo mi się podobało . Jestem za tym ,żeby zmniejszyć nagrodę ,a igrzyska rozgrywać 2x w tygodniu bo tak naprawde to chyba narazie najlepszy bajer jaki tutaj jest . Prezenty były marne bo tak naprawde nie zyskałem nic 2x bransoleta +0 , zetony i punkty rank -wiec nie zarobiłem . Zabawa była przednia !
Jak wcześniej napisał Kekashi - bardzo dobrze ze nie widać widowni, lagów też tak średnio nie było, po 2 walce już nawet cofki się skończyły.
Terens - możemy się zamienić - poza żetonami i rankiem dostałam całe 10 k.
Nie działa ignorowanie wciąż, co przy mózgach spamujących jak 150 jest mega irytujące. (od strony widowni pisząc)
a może za każdą wygraną walkę rosłaby wartość puli nagród? np. szansa na eq byłaby dopiero po 2 wygranej walce etc.
Dlaczego przekleństwa na czacie widzów są ukryte pod znacznikiem [SPAM]?
W jutrzejszych igrzyskach wchodzi nowe liczenie nagrody MF dla zwycięzcy:
Naprawione zostanie ignorowanie na widowni.Cytat:
liczba osób po stronie przegranych/liczba osób po stronie wygranych*10 MF, max 10 MF za walkę.
Walka finałowa to jedna wielka ściema, żal was nooby
Najbardziej na igrzyskach podobała mi się walka czervika i blooda, budowała napięcie.
Mrożąca krew w żyłach, normalnie aż defekacja się zaczęła
Nie było mnie, nie widziałem, ale słyszałem, że walki zostały oddane Czervikowi, nie wiem, nie wnikam.
Już wkrótce 40, szykujcie się!!!
hejters gona hejt
A mnie nie było. E tam :(