Zmieniła się szybkość skakania na tych guziczkach (lub cokolwiek to jest :P ) , bo mój sposób na przeskakiwanie skał na jeziorku musiał ulec lekkiej zmianie:P Jestem ciekaw dlaczego zmienili :P ( nie mam potki szybkiego chodzenia )
Podgląd wydruku
Zmieniła się szybkość skakania na tych guziczkach (lub cokolwiek to jest :P ) , bo mój sposób na przeskakiwanie skał na jeziorku musiał ulec lekkiej zmianie:P Jestem ciekaw dlaczego zmienili :P ( nie mam potki szybkiego chodzenia )
To jest chyba jakiś błąd :P
Ja po 10 próbach odpuściłem bo to nie ma sensu...
hmm. Chyba pójdę osobiście sprawdzić o co chodzi, bo ja używam teleportu, a nie skakania przez "guziczki" :)
Kampaju ja skaczę na czachę ( jak chaos nie umiesz to czaj , poczekaj aż będzie 1/4 całej drogi i wtedy skacz ;p )
ja mialem to samo, ale juz za 2 razem wykminilem ;D
Co wy chcecie, właśnie teraz jest lepiej, przedtem na żółwiu były problemy, teraz przeskakuje się dużo łatwiej i przestało mi się zacinać.
Wystarczy to rozkminić jak praqu pisze ;)
no skacze na nich dużo szybciej od eventu, jeszcze zdarzało mi się utknąć na wodzie...
Faktycznie. Teraz jest nieco szybciej, ale już nie tnie się, więc wydaje mi się, że jest lepiej :)
No ja dalej nie mogę przeskoczyć :P
Kiedyś dawałem radę zawsze za 1, max 2 razem a teraz?
10 skoków i wszystkie źle ;/
możliwe, ze to jakiś efekt uboczny eventa, bo nic tam zmieniane nie było.
Ja załatwiłem za pierwszym razem ;>