-
Nazwy itemków
Witam ;) ,nie będę naciągał przejdę do sedna sprawy.Mnie się osobiście nie podobają niektóre nazwy itemków.Np. Różdżka Smoka Mroku,ja bym zmienił na np. Potęga Smoczego Mroku,albo Mroczna Potęga Smoka.Albo Peleryna Nimfy, ja bym zmienił na np.Lodowa Ochrona Nimfy.Co wy na to?
-
Nie przesadzajmy z nazwami itemów na 20lvl,co innego jakby to były itemy na 200lvl :p lub 100lvl wtedy jakąś czaderską nazwę można zapodać :D
-
czepiasz się szczegółów :P są o wiele ważniejsze rzeczy do ulepszenia gry niż nazwy przedmiotów
-
za kilkanaście lat jak już będzie można wbić ten 100 lvl to będzie tyle itemów, że będzie trzeba zatrudnić tych gości co wymyślają nazwy kolorów farb, aby jakieś nazwy do uzbrojenia skombinowali, więc nie ma co się teraz spinać
-
Bez obrazy, ale Twoje nazwy sa glupsze od oryginalow.
-
Hahah oj ludzie, ludzie wy to macie pomysły już xD. Nie przesadzajcie ! Nazwy sa ok, a te które podałeś są do .... :P
-
no i jeszcze zielona szate bym zamienił na potężna moc wielkich ludzi lasu
i brązową na potężna ochrona błotnego potwora
haha xD
tez niezłe:
płomienna różdżka na Ognista Moc zaklęta w berle Merlina
-
No to nazwij w tym języku "Wymysł Benerita" :D
-
Wymyślny wszechpotężny pomysł nieśmietelnego maga wszystkich magów szlachetnego i prawego Benerita.
-
Mi sie podobaja nazwy te ktore sa , wcale mi to nie przeszkadza
-
Te nazwy co proponujesz to moim zdaniem pasują na jakieś 100 lvl wzwyż . Jak na razie te nazwy co są to mogą być , nic nie zmieniać :)