proponuję dodać coś takiego: Jak rozwalimy mini bossa w dniu, to można go znów przywołać jak masz np. item przywołanie mini bossa. Będzie wylatywał np. z żółwia albo można go kupić w sklepie(gdzieś za około 10.000)
Podgląd wydruku
proponuję dodać coś takiego: Jak rozwalimy mini bossa w dniu, to można go znów przywołać jak masz np. item przywołanie mini bossa. Będzie wylatywał np. z żółwia albo można go kupić w sklepie(gdzieś za około 10.000)
W sklepie odpada ,bo wtedy ludzie kupili by takich pare i ciągle na żółwia chodzili. I przez pare dni by się samo zwracało.
Jednak jeżeli chodzi o drop z bossa to może nawet być tylko jak by to miało działać?
że jak masz ten item to używasz go i wybierasz mini bossa którego ma się przywołać
na nie.
ten item mógłby wypadać z jakiegoś bossa unikatowego, np plazmy, bo i tak na nią nikt nie chodzi i by mniejsze były % na nią trafienie. Na plazmie i na ognikach jest mało doświadczenia, więc ludziom nie będzie się chciało na nia chodzić.
na tak, ale żeby był jakiś dzienny limit użyć tego
Tak. Jeżeli dotyczyłby bossa tylko tego ,z którego to się dostało i tylko w lokacji gdzie on jest
+ określona sznasa na przywołania + jakieś negatywne anomalie + minimalna szansa na coś innego niż przyzwanie bossa ,ale jakoś pozytwyne
gdy by ten item np. wypadł z gryfa to by się nazywał: przywołanie Gryfa, MasterOfPuppets dobrze że pomyślałeś o % na przywołanie go.
Jestem na nie. Po cos zostaly stworzone ograniczenia typu jeden m. boss w ciagu dnia/co iles potworkow...
Chcesz więcej minibossów? Zrób 5 postaci tak jak ja :)
Za dużo przedmiotów w grze by było i rzadkie rzeczy straciły by na wartości. Jestem na nie ;d
Ciekawi mnie kto właśnie dał mi za to co napisałem negatywną reputacje -.- Na prawdę to jest bardzo fajne :P Ktoś ma swoją własną opinię na dany temat, a to reputacja w dół.
jestem na nie, za szybko staniałyby unikaty, przy ciągłej walce za dużo dropów