Ma się dużo do wbicia expa a mało za potworka leci expa. Więc mogło by się dostawać więcej za potworka albo żeby było mniej expa d wbicia na lewel.
Podgląd wydruku
Ma się dużo do wbicia expa a mało za potworka leci expa. Więc mogło by się dostawać więcej za potworka albo żeby było mniej expa d wbicia na lewel.
Czy to dobry pomysł odpowiedzcie sami.
trzeba wiedziec gdzie expic ja 200 punktach wbiłem prawie 11 ; )
Wg mnie powinno być więcej pkt.
200 zamiast 100.
Bo nie każdy ma czas żeby wejść na kompa 2x-3x aby wszystkie pkt wykorzystać.
W innym temacie o tym pisałem i nawet było poparcie graczy.
Btw. Jak chcesz szybko expić, to walcz manualnie z jak najsilniejszymi potworkami.
Np. Masz 5lv to idź na te dwógłowe węże które dają aż 25 expa.
ale jak by było np. za potworka nie tyle co teraz jest expa tylko 2x więcej to by się szybciej wbijało
Były testy, propozycja nie padła więc najwidoczniej ilość otrzymywanego expa jest w porządku.
Wiadomo, że gracze chcieli by aby było jak najłatwiej i jak najszybciej, ale tak nie będzie.
Trzeba się pomęczyć, pomyśleć i wydać kasę :)
ale to są nadal testy
hehe bo na testach było free pkty mf więc można było więcej expić.
Hah ja na testach to wbijałem 20lv w 2 dni.
Wbijałem na expowisko, dawałem walkę automatyczną, włączałem taskera i przychodziłem co 20 min doładować pkt.
Tutaj natomiast trzeba mądrze i powoli expić co mi się podoba.
Jednak 100pkt to troche mało.
Samo użycie teleportu w obie strony to już 10pkt.
co prawda to prawda
powino być tak że jak się wbije lewel to będzie ich więcej
Też myślę, że 200 powinno być minimum i za lvl coś by wypadało dostać. :)
mogli by zrobić żeby za lvl dostawac +1 punkt na stałe albo 10 punktów regeneracji za lvl :P
@up
Dobry pomysł z tym +1 więcej za lvl :P
nie będzie to za szybki wzrost, więc powinno być good i może administracja się zgodzi.
Administracja może i się zgodzi, ale usługa uzupełni energie, musiała by zmienić nazwę na "uzupełnij 100 energii". Wątpię, żeby administracja chciała, żeby potem np. 100 poziom, za 10mf dostawałby 200energii.
Powiększcie energię chociaż do 150 pkt albo akcje wymagające mniej energi. np w mf 2 bylo gites energia co 3 min i +3 ruchy co lvl oraz lvl szedl znacznie szybciej i to bylo dobre.
jestem za każdą zmianą która zwiększy pule energii , najlepiej by było jakby było 200 energii a doładowanie nadal zostało takie same czyli 100
system 12h jest nie najlepszy po prawie zawsze się traci pół dnia