fajnie by było gdyby niektóre mini bossy występowały by w grupach np. 4x chrabąszcz faraona(gdzieś koło oasis); 3x wściekły banita(po pokonaniu cherszta banitów można by z nimi walczyć co 24h). to by urozmaiciło trochę grę. co o tym myślicie?
Podgląd wydruku
fajnie by było gdyby niektóre mini bossy występowały by w grupach np. 4x chrabąszcz faraona(gdzieś koło oasis); 3x wściekły banita(po pokonaniu cherszta banitów można by z nimi walczyć co 24h). to by urozmaiciło trochę grę. co o tym myślicie?
lepiej słudzy faraona , można by coś takiego wprowadzić było by trudniej niż teraz a teraz jest bardzo trudno z mini bosami tak jak z wampirzyca teraz :D
ale takie mini bossy mogły by być słabsze jak normalne pojedyńcze tylko by ich było kilka.
Nawet ciekawe by było, gdyby miniboss odradzał się losowo w grupach od 1 do 4. 1 pokonał by każdy samodzielnie, 2 z dobrym eq, a 3 i 4 już z potrzebą wezwania sos :)
Ja mam lepszy pomysł, mini bossy w towarzystwie potworków np:
Żółw+ 2 syreny, albo wampirzyca +2 wampiry.
też o tym myślałem, tak więc na tak
kiedyś tak bedzie... ale poziom trudności nalezy podnosić powoli... jak na razie problemem jest już brak 100% normalizacji. W przypadku współpracujących grup bossów zacznie się lament.
duchy gothar uuu :) - tak jakoś mi do głowy wpadły, oo.. albo hydra (jedna główna głowa i 2 boczne)
dobra, a na poważnie.. miło by było raz na jakiś czas z bossami sprawiającymi kłopot nawet graczom powyżej bariery poziomowej, nie koniecznie muszą ze sobą 'współpracować', mogą się natomiast traktować jak powietrze atakując realnego wroga
Ja mysle, ze dodanie takiej grupki mini bossow to dobry pomysl, mozna cos na podobienstwo tarantul zrobic, tylko mocniejsze, ale to w przyszlosci ;)
To w tej chwili nie jest możliwe.Cytat:
wyobraźcie sobie boss wojownik, boss mag i trzeci leczący i im pomagający
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...u%C5%BCynowych
Na tego typu sprytne bossy grupowe trzeba jeszcze poczekać.