-
chowance
siema proponuje zeby mozna bylo cos zrobic z chowancami ktorych nie chcemy lub mamy za duzo
u mnie sytuacja wyglada tak:
Chowaniec: Kucyk 1 1szt
Chowaniec: Kucyk 4 1szt
Chowaniec: Świąteczny Piesek 3szt
Chowaniec: Mini Smok 2 3szt
Chowaniec: Jelonek 1szt
i na prawde nie wiem co z tym zrobic jak i tak moge tylko jednego miec na raz. moze wiecej chowancow jednoczesnie (chodz by to przeszkadzalo a i tak sa zbugowane) albo zeby chociaz do pociary za 100k sprzedac czy chociaz wystawic. nie wiem ale nikt i tak tych chowancow nie kupuje za mf a jest to wciskane do prezentow z ogromna szansa jak na item premium za 25mf xd
-
ta, sam fakt że możesz dostać więcej niż jednego tego samego obsrańca chowańca jest bez sensu, jak i tak nie możesz mieć dwóch na raz.
Jestem za, nie ważne co by z nimi zrobić, najlepiej żeby można było je oddawać do schroniska pociary w zamian za emefy.
-
moje propozycje:
1. niech będą w sklepie za złoto (co jednocześnie sprawi, że będą handlowe, tak jak pyły/napoje) - kiepski pomysł, bo w zasadzie tylko przeszkadzają swoim błąkaniem się po mapie, zaśmiecaniem jej, i pojawianiem się w niedostępnych miejscach, np. w ścianach, a to sprawi że będzie ich jeszcze więcej
2. dodać możliwość poświęcenia ich molochowi w zamian za doświadczenie
3. wymiana chowańców na przedmioty kolekcjonerskie - trochę bez sensu, ale jednocześnie chore jest też to, że kolekcjonerek jest w grze tak mało, że osiągają ceny po kilka - kilkanaście milionów. i tak co event, a eventów z rzadkimi przedmiotami jest w grze 5 rocznie (licząc święta + nowy rok jako jeden)
4. można je też usunąć z drop table ze wszystkich upominków. albo w ogóle z gry (patrz: punkt 1 i ich zabugowanie/przeszkadzanie).
5. ewentualnie niech będą permanentne a nie znikające po evencie, wtedy nikt nie będzie narzekał że ma więcej niż 1 chowańca, nie licząc duplikatów. tutaj wciąż występuje problem z punktu 1
-
Zrobić chowańce handlowe lub wymienić je na przedmiot premium.
-
proponuję całkowicie usunąć chowańce z gry (za odszkodowaniem dla tych, którzy je kupili w czasie eventu)
ew. pozostawić je wyłącznie do zakupu za mf, wtedy sie nie beda marnowały