Legenda:
Poziom trudności:
Oznaczenia profesji:
Podgląd wydruku
Legenda:
Poziom trudności:
Oznaczenia profesji:
Z tego co pamiętam Ork używa Mikstur Życia 3.
I raczej zasługuje na więcej niż 2 gwiazdki.
Brakuje :
Nieumarły używa również Oślepiającego Pocisku.
Ork używa również Drenaż.
Pędrak biję również z ''rękawic'' kiedy wyczerpie mu się mana oraz używa Leczenia 2.
Mroczny Elf C może nadać również Ślepote.
Tak myślałem,że ork używa drenażu.
Co do pędraka chyba nie ma sensu wpisywać ataku fizycznego skoro on praktycznie nic nie zadaje.
Usupełnie to jutro
Jutro to sprawdzę dokładnie.
Sorry robiłem to tylko na podstawie 1 walki gdzie walka trwała około 50 tur i niestety nie udało się wszystkie ustalić, pewnie jeżeli będe robił Devos to tylko stoczę ich więcej
https://mfo3.pl/r/bc97c22be
Po wyczerpaniu Mp, zadawał tyle obrażeń co każdy mag bijący fizycznie. Jeżeli miałbym wpisywać to do każdego maga musiałbym to wpisać, ale jeżeli masz jakieś przepuszczenia,że może zadać większe obrażenia to daj znać a w takiej sytuacji zbadam sytuację dokładniej
Dla mnie to obojętne, po prostu uważam że powinno być wpisane gdyż w osobnym poradniku poświęconym pędrakowi jest o tym wzmianka:
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?25856-P%C4%99drak
Istnieją potwory które nie atakują tylko zwykłym atakiem jak mag gdy biję z łapy ale w sumie masz rację my bad.
Każdy potwór atakuje fizycznie, kiedy skończy mu się MP, w poradniku nie jest to uwzględnione (chyba, że używa wtedy jakiegokolwiek ataku innego niż bezatrybutowy, lub zadaje nim znaczące obrażenia).
Coś takiego jest napisane w poradniku.
Gdybym miał wpisać przy pędraku atak fizyczny to taki sam mógłbym wpisać np u rusałki lub ogniku bo one także uderzą fizycznie
W mojej ocenie w tym poradniku co przesłałeś można by usunąć o tym wzmiankę
Mroczny Elf B używa refleks.
Mroczne Elf C używa normalizacja, oślepiający pocisk i mikstury HP 2.
Pędrak używa leczenie 2.
Nieumarły używa Oślepiający pocisk, normalizacja, mega drenaż, eksplozja, dotyk śmierci, zombie atak oraz mikstury HP 2 (a podobno moby w Scythe mają nawalone zdolności :D)
Ork używa drenaż oraz mikstury HP 3.