Mam problem z: Multi konto
Opis problemu:
Witam, Chcialem sie zapytac czy jest mozliwosc grania razem z bratem typu robione wspolnych mini bossow bez dostania bana. Mamy ten sam internet oraz pewnie IP.
Podgląd wydruku
Mam problem z: Multi konto
Opis problemu:
Witam, Chcialem sie zapytac czy jest mozliwosc grania razem z bratem typu robione wspolnych mini bossow bez dostania bana. Mamy ten sam internet oraz pewnie IP.
Pewnie jeśli nie będzie między wami jakichś podejrzanych interakcji, typu przerzucania eq przez handel, to nikt się nie doczepi. O dokładniejsze szczegóły najlepiej pytać admina Tomiego, tu możesz wysłać wiadomość prywatną: https://forum.mfo3.pl/private.php?do=newpm&u=2
A co jezeli ma jakis item ktory bym potrzebowal, czy jezeli w trade by mi dal bylby problem ?... Do Toma napisalem jak cos, dzieki wielkie :)
Dzieki za odzew, co bedzie to bedzie :)
Po co wgl o tym informować? Lepiej stworzyć 10 multi i po prostu grać tak jak większość tutaj robi... ;}
z tymi odpowiedziami Tomiego to jest różnie tak szczerze mówiąc. Ja gram z żoną (różne sprzęty ale internet okazjonalnie ten sam jak są problemy z jej). Pisałem do Tomiego w tej sprawie i pytałem jak ma to wyglądać, czy możemy handlować, czy mogę pomagać z minibossami czy tylko wymieniać. Nie dostałem odpowiedzi. Prawdopodobnie zaginęło mu to gdzieś wśród innych wiadomości bo pewnie dostaje ich sporo. Nie chciałem mu spamować i wysyłać znowu tylko po prostu gramy. Może jak zobaczy ten post to dokopie się do mojej wiadomości i mi odpisze :D Jak coś wysyłałem 14.10.2025 o 9:20 xD
Przecież nawet nie sprawdza żadnego handlu... Nie ma co o tym wspominać tylko grać... ;} przecież tu się liczy jak najwięcej kont + inwestowanie jak najwięcej mf w grę a nie jakiś free handel który nic nikomu nie wadzi, jakby ludzie mieli dostawać bana za multi, różne nielegalne transakcje itd. to ta gra dawno już by upadła... Wygląda to w 99% tak... Ładujesz MF na grę = jesteś 'bezpieczny' a jeszcze jak jesteś 'znajomym' niektórych graczy z 100 lvl to jak to pewna osoba mi powiedziała 'wszystko da się załatwić' ;}