Przyszłem tutaj z propozycją znerfienia dungeona. Dlaczego?
Jako jedyny przeszłem najdalej na poziomie umiejętności i jest bardzo trudno.
Dla przykładu jest kombinacja z smoczym golemem ledwo ubiłem go, bo już sam smoczy golem z normalnego hita na + włóczni zadaje prawie full HP. Nawet same niedźwiedzie duże problemy robią bo albo dren nie wejdzie albo dublują mnie albo trujący pocisk/atak nie chce wejść. Najtrudniejsza kombinacja jest lodowy golem nie widziałem jeszcze do tej pory, żeby ktoś na 30+ poziomie go zabił, bo albo oślepiający pocisk nie wejdzie albo porażenie i nawet na ślepocie potrafi normalne/kryt obrażenie wejść. Każdy poziom wymaga zrobienia dużo lepszego eq/ lepszych stat. Najbardziej męczącym poziomem dla mnie było 3x wróżki/3x makaki/1x tygrys górski/ 1 x niedźwiedź i dużo innych i trzeba się modlić, żeby zacząć bo inaczej RIP. Czasami musiałem z 40 razy wejść na ten sam poziom żeby spróbować a to masa kasy i energii poszła na to.
Pisze ten temat że względu na to, dla przykładu, że dużo ludzi mi pisało, że chciałoby zrobić pożeracza inkarnacji ale musieliby specjalnie zmniejszyć poziom na 80 lv, żeby jakikolwiek wbić tego pożeracza.