Witam, mistrz areny rozdaje itemy z przedziału 90-100 lvl za kupony scythe. Trzeba ostrzeć innych, że to błąd.
Podgląd wydruku
Witam, mistrz areny rozdaje itemy z przedziału 90-100 lvl za kupony scythe. Trzeba ostrzeć innych, że to błąd.
I nie radzę korzystać z tej okazji :)
Bo inaczej wydłuży to upek o kolejne 6 miesięcy a lethal osiwieje przed 30-stką.
jak już weszła wymiana kuponów na unikaty scythe, to może wreszcie zwiększymy limit wymiany lotosów np. do 100 tak jak jest (podobno) z rydzami???
Też wymieniłem 1 szt. w celu potwierdzenia błędu.
Oczywiście Admin może anulować wymianę, otrzymałem https://mfo3.pl/view/ga/2d7f9788 Prehistoryczne Pazury 95Lv, raczej szybko i tak tego nie użyję.
Przy okazji mogę dodać że niezbyt fajne jest to że jestem magiem a otrzymuję item dla wojownika. Proponuję by np. pierwszy wymieniany item na ręce był zawsze taki sam jak profesja wymieniającego, ewentualnie może być pytanie Mistrza Areny czy chcę item dla wojownika/maga. Wydawanie itemu innego niż profesja jest niefajne.
Co do update: termin ważności kuponu na unikat: 2026-12-31
Wymiana zablokowana.
Itemy zostaną wycofane.
A dostane swoj kupon moze? czy tak o mi zabierzecie
Kupony będę zwracane, ale osobno zostaną rozpatrzone przypadki, gdzie podjęto działania rozprzestrzeniające błąd.
Gdyby nie Mordred na discordzie to zapewne po cichaczu zostałoby to naprawione. Tak to przyszedł taki Letal i wszystko zepsuł. Potem reszta dołączyła : p
Przypadkowo zauwazone u mistrza areny to wymienilem myslac ze to jakis znak ze niedlugo scythe teraz kara zostalo usuniecie eq i kuponow naprawde dziekuje
to był żart prima aprilisowy tylko że z karą na wykorzystanie kekw
Na discordzie na moim blogu wstawiłem wymiane itemów , po czym odrazu usunąłem gdy skapnąłem sie że to błąd . i z góry odradzałem ci wymiany a zrobileś swoje gdzie można wszystko zobaczyc -.-