siemanko
po co tak własciwie w dungeonie walentynkowym eq trzeba za kazdymm razem zakładac i czemu sie samo sciąga?
przecież to tylko irytuje i nie wnosi nic więcej do gierki
usuncie to pls zeby sie nie sciągało
dziekuje
Podgląd wydruku
siemanko
po co tak własciwie w dungeonie walentynkowym eq trzeba za kazdymm razem zakładac i czemu sie samo sciąga?
przecież to tylko irytuje i nie wnosi nic więcej do gierki
usuncie to pls zeby sie nie sciągało
dziekuje
Nie jest to możliwe ze względu na nakładany limit mikstur
Z powodu limitu mikstur na instancji plecak przełącza się na "eventowy", a więc gracz korzysta z kopii swoich gemów i ekwipunku, przez co na każde wejście trzeba je ustawiać na nowo. Nie jest to zrobione celowo by uprzykrzyć życie graczom, po prostu taka specyfika silnika.
To zmień silnik lol
Przez ten problem to jeden z najgłupszych eventów w grze. Dawno sobie go odpuściłem. Najpierw chcesz coś zmieniać pod event, a później masz śmietnik w profilach poza eventem. Podziękował, wolę tłuc żółwika.
Ja żadnych problemów z profilami nie mam bo wszystko robie na jednym (tak da sie niesamowite). Event jest spoko bo nie trzeba biegać za potworami tak jak na każdym innym i wszystko jest w jednym miejscu :D
Takie posty możecie pisać przed eventem chociaż i tak pewnie nic nie dadzą ale próbować możecie ;)
Siedzicie na gierce po x godzin dziennie i placzecie o 10s waszego marnie spożytkowanego czasu? Czekamy na opinie experta. Kamilo co sądzisz?
Mi to obojetnie da sie przyzwyczaic.