Przy próbie odbioru nagrody za miejsce 3 ex aequo postać mówi, że nagroda mi nie przysługuje. Proszę o jak najszybsze poprawienie błędu. Poniżej screen z rankingu.Załącznik 20565
Przeglądarka/OS: W11 Google Chrome
Podgląd wydruku
Przy próbie odbioru nagrody za miejsce 3 ex aequo postać mówi, że nagroda mi nie przysługuje. Proszę o jak najszybsze poprawienie błędu. Poniżej screen z rankingu.Załącznik 20565
Przeglądarka/OS: W11 Google Chrome
Zająłeś 4 miejsce w rankingu jak widać.
Nie ma ex aequo - drugim czynnikiem jest czas.
[QUOTE=Tomi;380159]Zająłeś 4 miejsce w rankingu jak widać.
Nie ma ex aequo - drugim czynnikiem jest czas.[/QUOTED
Proponowałbym to zmienić, zamiast oszczędzać 5zł na wirtualnej walucie.., 18 to 18 nie ma znaczenia, czy wbite dziś, czy 10 dni temu :)
Nie patrzymy na cyferki z lewej strony, tylko na cyferki z prawej strony :)
- - - - - - - - - -
Nie sądzę, że tak by to działało :) Ja bym się łatwo nie dał skusić na coś takiego, chyba, że 10kk od gracza za to, że mam przestać łapać na jakimś tam poziomie - nikt tyle nie da, więc z automatu muszą cały czas łapać - w przeciwieństwie przegonię oponentów :D
Tylko, że nie każdy myśli tak jak Ty. Po co ludzie mieliby sobie utrudniać życie, jak np. przy Gremlińskim Upominku Anime i Antyterrorysta mogliby się na tydzień przed końcem dogadać, że w ogóle ich nie łapią i zdobyć razem pierwsze miejsce. Nawet ja i Terror moglibyśmy się dogadać na trzecie miejsce, tylko nie tydzień wcześniej tak jak oni, a ze dwa dni ;)
Załącznik 20566