(deleted)
Podgląd wydruku
(deleted)
Da za duża przewagę ( elicie ) osoby z dużą ilością golda by
Miały tych kuponów setki , tymbardziej że są osoby co mają po kilkadziesiąt kuponów .
Tych kuponów i tak już jest za dużo przez to ile lat robiony jest upek (na eventach powinien być kupon na konto a nie postać).
Teraz przynajmniej trzeba się wysilić i odbębnić event, jak się będzie to kupowało za takie grosze na targu to już nikt nie będzie robił eventów bo są zwyczajnie nieopłacalne.
Jedyny plus, że niektórzy skąpcy z topką golda pozbędą się go w części.
Na minus - zbyt duża ich przewaga w licytacjach.
Na NIE.
Jest nagrodą za event, 1 sztuka na całość i jest w sam raz idealnie.
Zresztą pewnie niedługo update wejdzie i kupon nie będzie już tak istotny.
dla mnie spoko z mila chęcią wyssałbym "elite" z golda do 0
i za ile by kupowali ludzie te kupony?1kk ? a potem by po upku był płacz że osoby nagle mają sety porobione z samych kuponów
Bez Sensu.
Temat do Zamknięcia myśle że takie coś nie jest brane pod uwage przez administracje :D
Na nie, było by setki kuponów i ludziom by się nie chciało bić mini bossy.
To by był niezły shitshow, licytacje na kupony których cena końcowa byłaby załóżmy 3kk za sztukę a tu po wyjściu się okazuje, że z tego kuponu dropi ci cenowy odpowiednik magmowej buławy +0 czy innego niskowartościowego unikatu :D
Jak dla mnie mogłoby wejść, sami zobaczcie ile macie tego eq w tym momencie nawet jeśli w puli byłoby załóżmy 50 kuponów i trafiłyby one do 3-4 osób czy nawet jednej z dużym sianem to globalnie nic to nie zmienia jedynie pozbawi kilku dużych graczy na rynku kaski xd
To argument za ograniczeniem kuponów na eventach do 1 na konto a nie za udostępnieniem jeszcze większej ilości.
Mi to w sumie lata, nie widzę tu przewagi innych graczy bo z nimi w żaden sposób nie rywalizuje. Większa ilość eq na start upka powoduje obniżenie wartości tego eq na targu więc dla mnie nawet lepiej.
Po prostu źle to wygląda jak czekamy 6 lat na nową zawartość gry a 1 dnia po upku niektórzy gracze mają kompletne eq bez przechodzenia tej nowej zawartości. Trochę nielogiczne.
Ale to detal... tylko mała uwaga - cena minimalna takiej licytacji to powinno być przynajmniej 1kk skoro to ma odsysać złoto. 100 k to byłaby zwykła inwestycja bo zaraz po upku to eq będzie zapewne można sprzedać drożej.
Wprowadźcie to. Nic to nie zmieni. Fanatycy eventów i tak mają gdzieś na oko z 25 kuponów. Więc w zasadzie ci najlepsi i tak już mają eq bo w topce są ekipy po około 3 graczy z wspólnym eq, a 3x25 to 75 sztuk eq da radę na spokojnie coś wykuć. Kolejne 25 kuponów na wszystkich graczy nic nie zmieni. Najszybsi będą mieli szybciej eq! Co to zmieni? Nic. Przeciętny gracz nie będzie ładował mfów by nabić maks level w dzień po upku tylko przez pół roku będzie bił miniacze by nabić maks level to jak osiągnie maksymalny level to też będzie miał eq. Wiadomo nie tak fajne jak topka ale będzie miał kolejne 6 lat by wykuć równie dobre eq. Przynajmniej będzie co robić do następnej aktualizacji!
Wcześniej byłem na NIE, ale ostatecznie widzę sens dania TAK o ile takie kupony będą chodzić po grubych kwotach. Niech się topka golda po prostu go powolutku pozbywa. Będą mieć szansę zdobycia większej ilości EQ 90-100 przed update w zamian za dużą kasę, ale coś za coś.