Dzień dobry,
Czuję się nękany przez admina, to jest naprawdę upierdliwe bo zabiera mi możliwość pisania na forum.
Załącznik 19112
Macie i zobaczcie, dostałem bana za szowinizm. Póżniej jednak od krychy się dowiaduję że ten za obrażanie graczy przez moje porównania.
Może ja jestem dziwny ale o jakie porównania tu chodzi???
Efekt hazardzisty istnieje nawet nie będę przedstawiał żadnych badań bo myślę że każdy z nas zna kogoś kto popłynął w kasynie/ u bukmachera.
Natomiast co do porównania że kobieta w ciąży widzi na ulicach baby boom to proszę:
https://mamadu.pl/145555,iluzja-czes...obiety-w-ciazy
Moim prywatnym zdaniem nie obraziłem nikogo, ale jeśli kogoś obraziłem to proszę mi wskazać konkretne miejsce w moim poście wówczas przeproszę Krychę ale jeśli nie to oczekuję rekompensaty - Publiczne przeprosiny na forum wiszące przez 7 dni lub 100 mfów.
Bo na prawdę to jest nie śmieszny żart że rzucam garść faktów o których nie każdy wie i dostaje bana. Już nie będę wchodził w polemikę że jaka obraza, skoro temat był gracza GalaxyPl a on mnie zapewne nie zgłosił.
Ale ta odpowiedź krychy naprawdę mnie zabolała:
"Jeśli nie potrafisz inaczej dobierać porównań, to bardzo mi przykro"
Bo obecnie to dla mnie znaczy nie mniej ani więcej jak:
"Jak będziesz rzucał faktami, to będziesz banowany."
No przepraszam bardzo, ale Katyń mamy dawno za sobą gdzie elita społeczeństwa była mordowana - Porównanie mocno na wyrost ale nie potrafię inaczej tego ująć.
Zapraszam do dyskusji, bo już sam nie wiem co mam zrobić z tym adminem. Obecnie boję się napisać że ziemia nie jest płaska bo zostanie to uznane jako Szowinizm (WTF??)
- - - - - - - - - -
Dodatkowo dodam że temat założyłem tylko i wyłącznie dlatego że to nie pierwsza taka akcja z Krychą, już do poprzednich banów miałem wątpliwości - po każdym starałem się dostosować do wyznaczonych przez niego standardów, ale teraz już czara goryczy się przelała i naprawdę czuję się nękany