-
Nowy mini boss
Ze względu że za jakieś 2 miesiące jest Halloween proponuje dodać nowego mini bosa Samare Morgan.Samara Morgan -tak się nazywała dziewczynka która występowała w horrorze Ring.Jak ktoś oglądnął kasetę to dzwonił telefon i jakiś głos mówił masz siedem dni.Po siedmiu dniach włączał się telewizor tej osobie która oglądnęła kasetę i wychodziła z niego właśnie Samara która potem zabijała tą osobę która oglądała tą kasetę.
Ja proponuje na Halloween na przykład na jakieś polanie dać telewizor i telefon .jak ktoś włączy telewizor to oglądnie ten film co jest na tej kasecie potem zadzwoni telefon i powie masz siedem dni i potem ekran zrobi się czarny i będzie pisało na dole :siedem dni później i potem telewizor się włącza i trzeba zabić tego mini bossa Samare Morgan
Straszny film 3 to jest przeróbka ringu i tam główna bohaterką byłą Cindy Campell( czytaj :Sindi Kampel) i właśnie CIndy Campell nagle wyjdzie i nam pomoże z tym mini bossem.
Mój pomysł:prawa autorskie:cool::cool:
-
Widać że lubisz horrory.Pomysł mi się podoba nawet jest idealny
-
Fabuła gry jest osadzona tak jakby w średniowieczu a tu z telewizorem wyjeżdżasz :D a może telebim w każdym mieście i transmisje na żywo a za siedem dni bedziemy próbowali się uzdrowić w studni a tu wychodzi dziewczynka i efektowna walka :D może wypadać z niej jakiś unikat np "zabójcza kaseta " nadającą status klątwy na 7 dni :D
-
Hmmm, pomysl z takim minibossem z horroru na Halloween nie jest glupi, no ale nie z dziewczynka z "Ring" (quest z tv tez troche nie w klimat;p). Juz lepiej wybrac z najslawniejszych postaci swiata horroru - Michael Myers, Freddy Kruger czy Jason ;) Mysle, ze jak ktos jest fanem horrorow na pewno zna tych bohaterow i oczywiscie najodpowiedniejszym bylby Michael Myers z filmu "Halloween".
-
zróbmy jeźdźca bez głowy pasował by do klimatu gry :)
-
Jezdziec bez glowy bylby najlepszym rozwiazaniem, pasujacym tez do klimatu.
-
heh, w czarnym stroju na czarnym koniu i z głową pod ręką ;]
miasta mogłyby też być ozdobione dyniami itp.
a jeździec byłby w jakiejś lokacji w lesie, ale pojawiał sie tylko w godzinach nocny od 20 do 7, ta lokacja byłaby przyciemniana żeby było widać ze to noc
albo stworzyć jakąś lokacje na tą okazje ;]
-
Przyznaję oglądałem jeźdźca bez głowy ale w tym horrorze chodziło tylko o majątek.Oglądałem też Halloween:powrót Mglę Oszukać przeznaczenie rożne oglądałem horrory ale najbardziej spodobał mi się ring
-
-
-
Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł. Zgadzam sie z El Fortuno:p
-
ale to kupa pracy jest ;/
ps. chaos co to to na drugim linku ;p?
-
Na drugim linku jest telewizor, stary, ruski, z drewnianą obudową :)
-
Chaos niezłe te obrazki :p Skąd ty je bierzesz ??
PS Trochę nie wiadomo gdzie ta babka z ringu ma plecy ;d
-
Teraz to czytam i całkiem fajny pomysł mi się podoba tylko żę do Halloween jeszcze daleko Jestem na tak .