proponuję dodać jakieś unikaty na 20-25 poziom z wymiany arniki górskiej, bo obecnie jedyną godną uwagi nagrodą za ich wymianę jest 5 mikstur odnowienia
Podgląd wydruku
proponuję dodać jakieś unikaty na 20-25 poziom z wymiany arniki górskiej, bo obecnie jedyną godną uwagi nagrodą za ich wymianę jest 5 mikstur odnowienia
Popieram
Jestem za, aktualne dropy arniki górskiej są za słabe. Uzbrojenie 20 - 25lv byłoby spoko, ewentualnie jakieś buffy do nagród.
Za, bo to chyba jedyna rzecz, za której wymianę nie ma żadnych itemów/gemów.
Jak już coś dodać to eq które dropi z mięsożera.
Jestem zdecydowanie za, gdyż obecnie wymiana arnik wypada blado biorąc pod uwagę zarówno kwestię użyteczności jak i zarobku. Zainteresowałbym się również znaczącym podwyższeniem dropu z kryształów ognia, ze względu na to, że są rozsiane po całej fortecy, ich zbieranie jest utrudnione przez blokujące przejście potworki i dodatkowo nie dają nic interesującego.
Regularne zbieranie arnik to najlepszy sposób zarobku na ten przedział poziomowy... Nie każde zbieractwo musi się opłacać na 65 poziomie.
(choć to akurat się opłaca)
Na nie, siedziałem na Krwioślinach 8 leveli, aż mi dropła karta.
Mało komu sie to przyda iż mało kto zbiera te Arniki, jest ich bardzo mało a co za tym idzie, nie opłaca sie ich zbierać ale tak jak jest teraz jest dla mnie dobrze.
Brzmi bardzo solidnie. Jest jakieś lepsze zbieractwo na tamten przedział lv?