Wydaje mi się, że obecnie przedmioty są sortowane według kolejności dodania ich do listy. Wolałbym, żeby przedmioty były sortowane według daty końca aukcji.
Podgląd wydruku
Wydaje mi się, że obecnie przedmioty są sortowane według kolejności dodania ich do listy. Wolałbym, żeby przedmioty były sortowane według daty końca aukcji.
A mi się wydaje, że są sortowane wg. daty końca aukcji, tylko w odwrotnej kolejności (te, które kończą się wcześniej, są niżej).
Hmmm... Wygląda na to, że masz rację. W takim razie przydałoby się odwrócić kolejność sortowania (kończące się na początku).
Sortowanie zmienione
Prawie dobrze :p
Obecnie najpierw na liście są zakończone, potem dopiero trwające - powinno być odwrotnie.
Przypomnę się raz jeszcze.
Zakończone obserwowane aukcje powinny znajdować się na końcu listy obserwowanych. Wybrane, wciąż trwające aukcje, powinny być "pod ręką" w tej zakładce, a nie na dalszych jej stronach.
Pewnie wyjdę na marudę ;)
Obecnie obserwowane sortowane są tak: trwające wg daty rosnąco, zakończone wg daty rosnąco.
Powinno być: trwające wg daty rosnąco, zakończone wg daty malejąco.
Wtedy niedawno zakończone aukcje byłyby na początku listy zakończonych, a nie gdzieś tam na ostatniej stronie listy obserwowanych aukcji (przed chwilą musiałem się przeklikać przez ponad 20 stron, żeby zobaczyć za ile sprzedały się przedmioty, które obserwowałem).
A ja nie mogłem sobie przypomnieć, dlaczego to sortowanie było tak jak przedtem :) Może mi napiszesz zapytanie do SQLa co tak ułoży aukcje ...
Ja i SQL? Dobre sobie :p