Aktualnie posiadam kilkadziesiąt? gemów. Przydała by się jakaś wyszukiwarka u góry gdzie po wpisaniu kilku liter już nam pokazuje tylko gemy zawierające ten układ liter w gemach.
Np wpisuje top i pokazałoby same topazy itp.
Podgląd wydruku
Aktualnie posiadam kilkadziesiąt? gemów. Przydała by się jakaś wyszukiwarka u góry gdzie po wpisaniu kilku liter już nam pokazuje tylko gemy zawierające ten układ liter w gemach.
Np wpisuje top i pokazałoby same topazy itp.
dobre, na tak
ja mam z 300 a było więcej, samo grupowanie po rodzajach już byłoby spoko
Też bardziej byłbym za grupowaniem niz szukajką, ale co by nie weszlo to by ułatwiło, wiec jestem za : )
Nie warto dokładać pracy Administracji, nawet przy 1k+ gemów idzie się połapać. Przy przeglądaniu gemów kilkakrotnie już się zapamięta kolejność gdzie co jest, jest też sortowanie alfabetycznie i opcja Ctrl+F
Przydałoby się takie coś jak w excelu, że 2 poziomy sortowania, np. najpierw wg nazwy, potem wg ilości gwiazdek. To samo tyczy się eq(plusy i nazwy). W gruncie rzeczy dodanie filtru chyba też nie jest specjalnym problemem?
dobry pomysł,jestem na tak
Ja też mam sporo gemów. Taka wyszukiwarka była by przydatna. Jestem za jeśli nie będzie przy tym zbyt dużo pracy