Nikt tego nie używa, chyba że potem w grze będą dostępne jakieś bosy żywiołowe to się przyda... Proponuje dla tych skili osunąć brak krytyka, wtedy ktoś tego może będzie używał.
Podgląd wydruku
Nikt tego nie używa, chyba że potem w grze będą dostępne jakieś bosy żywiołowe to się przyda... Proponuje dla tych skili osunąć brak krytyka, wtedy ktoś tego może będzie używał.
nie i tak zadają większe obrażenia niż normalnie zadajesz + krytyk później + mobilizacja i one shot one kill ; )
Rzadko widuje że ktoś używa tych zdolności ponieważ są one słabsze oraz na 10 lvl.Każdy wojownik używa trującego ataku gdyż można wytrenować go na *** i w dodatku zatruwa :)
@up
Trujący atak (i trujący pocisk) są od 15lv, nie od 10.
Jestem przeciwko - wyjaśnienie:
Maja one sens w walkach pvp na maga. Juz teraz nakladajac oszroniona szate bądź zieloną w walkach z magiem bijacym z ziemi i ognia są przydatne. Również są przydatne w walkach z wojem używającym włóczni - gdy dostaniemy oślepienie a mamy jakiś atrybut nabity to zużywamy 16-24 mp na przeczekanie .
Jedno "ale" - woj musiałby mieć te 50 mp. A jak już się wypowiedziałem w paru watkach póki co to nie ma sensu. Ja odnosnie tych ataków bym nic nie zmieniał bo prawdopodobnie w dalszej fazie gry wietrzny atak (żaden woj nie ma wiatru nabitego; ognisty atak może być właśnie przeciwko włócznikowi ponieważ wojowie mają zazwyczaj ziemie i ogień na +) też znajdzie zastosowania a wszystkie one zyskają na wartości (woj będzie mieć coraz więcej mp więc ich koszt relatywnie spadnie). Z tymże zawsze to będą zdolności 2 sortu, ale weźmy pod uwagę fakt iż przecież są one na 10 lvl a nabicie ich to chwila moment.